fbpx

Aminoacizi Genius Nutrition

iBCAA de la Genius Nutrition (200 capsule)

iBCAA™ sustine, mai mult ca oricand, cresterea masei musculare, imbunatateste performantele si procesul de recuperare dupa antrenament. Nivelul de excelenta al calitatii se va regasi in rezultatele pe care le vei obtine din consumul produsului, grad de asimilare si eficienta.

iBCAA™ reprezinta aminoacizii esentiali care compun 35% din aminoacizii care se regasesc in tesutul muscular. Ei sunt necesari pentru a mentine echilibrul de nitrogen din organism pe durata perioadelor in care corpul este supus la stresul antrenamentului, diete sau chiar accidentari. Este dovedit faptul ca aminoacizii stimuleaza potenta proceselor anabolice, creste stabilitatea echilibrului de nitrogen si imbunatateste cresterea masei musculare a corpului.

iBCAA™​ joaca un rol extrem de important si tinand cont ca nu pot fi produse de organismul uman trebuie sa fie furnizate de o sursă externa, prin dieta sau suplimente. Acest supliment reduce, de asemenea, durerile musculare si imbunatateste recuperarea metabolica.

iBCAA™ este obtinut prin fermentare naturala din alge in conformitate cu sistemul NanoPure™ pentru a oferi cea mai buna calitate, puritate si rezultate.

De ce 100% natural fermented BCAA? Stiati ca nu toate suplimentele cu BCAA (aminoacizi cu lant ramificat) sunt obtinute dupa aceeasi procedura? Si nu ne referim la raportul de L-Leucina sau din punctul de vedere al ingredientelor aditionale, dar la calitatea reala a aminoacizilor folositi. Exista mai multe moduri de obtinere a aminoacizilor, iar cea mai utilizata metoda este o extractie cu un acid chimic din materie prima de origine animala, inclusiv pene de rata si par. Acesta este cel mai uitilizat mod de a produce aminoacizi, fiind cea mai ieftina sursa, care implica mici costuri si un proces usor de fabricare. Rezultatul poate fi un produs contaminat cu alergeni si microtoxine.

De cealalta parte, mai putin utilizata si cea mai scumpa metoda de producere a aminoacizilor este prin fermentare naturala. In acest proces nu se utilizeaza produse chimice concentrate. Rezultatul este o calitate mai buna si un grad de eficienta mai mare.

Genius Nutrition™ foloseste cu mandrie numai 100% fermented BCAA, pentru a se asigura ca sunt de cea mai buna calitate, protejand in acelasi timp produsul de factorii contaminatori gasiti in aminoacizii de joasa calitate!

De ce iBCAA™​

✔ Calitate NanoPure
✔ BCAA 4:1:1 fermentat natural
✔ Mai multa masa musculara
✔ Efect anticatabolic
✔ Imbunatateste performanta
✔ Previne durerea musculara
✔ Creste anduranta
✔ Se dizolva rapid
✔ Obtinut din alge (Spirulina & Chlorella)