Amenajeaza-ti casa dupa bunul plac – incepe cu un panou de pluta

panou de pluta

Sfaturi utile pentru amenajarea casei

Cei care lucreaza de acasa au nevoie de o amenajare care sa le sporeasca productivitatea si, de ce nu, creativitatea. Coltisorul din casa dedicat muncii de birou poate fi amenajat cu usurinta. Este nevoie de putina imaginatie pentru a crea un decor autentic.

Pentru o amenajare de succes, poti sa introduci in designul casei tale un panou de pluta si apoi sa observi diferentele. Confera-i casei tale personalitatea de care are nevoie!

panou de pluta

Biroul merge mana-n mana cu un panou de pluta

Cel mai important aspect este amplasarea biroului tinand cont de spatiul pe care il ai la dispozitie. Ideal este sa ai o camera destinata unui birou. Dar exista si locuri in alte incaperi care pot fi potrivite pentru includerea unui birou.

O sufragerie incapatoare poate fi incaperea ideala pentru amplasarea unui birou de lucru sau de studiu. Trebuie doar sa te gandesti care este cea mai putin circulata parte a sufrageriei. Daca exista o bibloteca, iar langa aceasta poate fi facut loc pentru birou, profita de acest spatiul. Asezand biroul aproape de biblioteca, vei avea la indemana toate cartile si documentele de care ai nevoie si va fi mai usor sa le pui inapoi atunci cand termini de citit.

Dupa ce ai trminat cu pozitionarea biroul, alatura-i un panou de pluta pe care poti aseza apoi post it-uri, fotografii, amintiri, etc.

Lumina naturala – foarte importanta

Lumina naturala este un atu important cand vine vorba de productivitate si munca. Alege cea mai luminoasa camera pentru amenajarea biroului de acasa. Incearca sa amplasezi biroul cat mai aproape de fereastra si orienteaza-l astfel incat sa te asezi cu fata la lumina. Cu cat mai multa lumina naturala, cu atat mai bine.

Efectueaza decorul dupa propriile preferinte

Nu este bine sa ai multe obiecte de decor deoarece spatiul este valoros si nu trebuie incarcat pentru a nu se crea un aspect dezordonat. Dar, este recomandat sa alegi cateva decoratiuni care te fac sa te simti inspirat si creativ.

Nu uita de cele care iti impulsioneaza proactivitatea si te ajuta in organizarea de zi cu zi a muncii tale. In apropierea biroului poti pune un panou de pluta sau orice alt material. Pe acesta poti lipi sau atasa cu pioneze biletele importante de care nu trebuie sa uiti.

De asemenea, tot pentru a pastra in ordine spatiul biroului poti opta pentru diverse organizatoare. Alege bibliorafturi, suporturi pentru instrumentele de scris, suporturi de carti si cutii. Acestea pot fi asezate fie pe birou, in limita spatiului disponibil, fie pe rafturi, etajere.

Un panou de pluta reprezinta instrumentul nelipsit din casa unei persoane organziate.