fbpx

Amenajarea ferestrelor de sarbatori

Impodobirea bradului si a locuintei in perioada sarbatorilor este activitatea cea mai asteptata din tot anul, dar si cea mai placuta, deoarece totul se face impreuna cu familia, in spiritul minunat al Craciunului, cu colinde, vin fiert si miros de portocale. Si amenajarea ferestrelor este o activitate extrem de relaxanta, care umple casa de voie buna si ornamente spectaculoase. Specialistii Quality Design N&A sunt alaturi de tine in amenajarea ferestrelor cu perdele automatizate, gama de sine din aluminiu actionate pe snur si sisteme monitorizate.

Pregateste-ti casa pentru sarbatori! Atunci cand sunt frumos decorate, ferestrele ofera casei tale un plus de eleganta si stil. Oricand iti doresti intimitate poti opta pentru jaluzele de interior, dar si pentru draperii, iar cand vrei ca lumina sa patrunda in orice moment al zilei in locuinta ta, perdelele automatizate sunt cea mai la indemana solutie. Storurile romane, de asemenea se potrivesc oricarui tip de decor ales si permit reglarea intensitatii luminii naturale care patrunde in camera. Daca aveti nevoie de ajutor in alegerea elementelor decorative pentru ferestre, Quality Design N&A va sta la dispozitie.

Poti crea o atmosfera de basm la tine acasa cu ajutorul accesoriilor pentru perdele si draperii de la Quality Design N&A. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii la numarul de telefon disponibil pe site sau la adresa de email.