Amanetul auto castiga teren in detrimentul bancilor

Amanetul auto castiga teren in detrimentul bancilor

Nu mai este niciun secret, traim intr-o tara in care salariul minim pe economie nu ne asigura un trai optim pentru a putea trai, astfel ca imprumuturile au acaparat de cativa ani veniturile romanilor, iar bancile au pus oprire pe mare parte din acestea.

Bancile incetul cu incetul au inceput sa fie sceptice in privinta acordarii de imprumut deoarece multi clienti refuza sa isi mai plateasca darile ca urmare a dobanzilor destul de cresute pe care acestea le percep. Pentru a fi sigure de imprumutul acordat si de restituirea banilor de catre potentialii clienti, foarte multe banci au inceput sa treaca la o birocratie epuizanta si extrem de greoaie pentru cei care au nevoie urgenta de bani. Astfel ca, pentru un singur imprumut clientii pot astepta cateva zile bune sa afle daca au trecut sau nu de testele impuse de banci. Pentru a le usura munca oamenilor si pentru a rezona cu dorintele si nevoile celor aflati intr-un impas financiar, amanetul auto a venit cu o solutie extrem de atractiva si de propice pentru multi romani.

Casele de amanet si casele de amanet auto sunt societati financiare non bancare care se ocupa cu acordarea de imprumut financiar. Astfel, cei care au nevoie de bani, ofera un bun casei de amanet pentru o anumita perioada si primesc la schimb suma solicitata.

MC Amanet activeaza in domeniul societatilor financiare non bancare, menite sa usureze viata romanilor prin acordarea de imprumuturi intr-un mod facil si extrem de avantajos pentru acestia.

Intr-o lume in care banul primeaza, rapiditatea este cheia succesului

MC Amanet este societatea care a rezonat instant cu dorintele romanilor, oferindu-le solutii financiare atractive menite sa le rezolve probleme cat mai repede cu putinta. Cu o experienta vasta in domeniu, MC Amanet s-a angajat sa le ofere romanilor ceea ce vor si anume: corectitudine si transparenta. Astfel, adresandu-se celor care detin fie o masina, fie un scuter, motocicleta, rulota, etc., MC Amanet le ofera acestora in schimbul autoturismului contravaloarea acestuia in maximum 15 minute. Totul este transparent, astfel ca fiecare client o sa stie exact cat trebuie sa ofere la incheierea contractului, avand parte de un comision de maximum 0.3% pe zi.

Dorind sa creeze o legatura bazata pe incredere si corectitudine, MC Amanet ofera clientilor pana la 70% din valoarea inregistrata de bun pe piata in momentul semnarii contractului, astfel ca fiecare client isi poate da seama care este valoarea bunul sau.

Din respect pentru oamenii aflat la ananghie, MC Amanet are grija ca autoturismele acestora sa fie bine depozitate intr-un parc auto care beneficiaza de supraveghere fizica si video in regim non-stop. Fiecare client al carui bun se afla in parcul auto poate sa isi vada autoturismul non stop chiar de pe telefonul mobil, avand acces video la parcul auto oferit de catre MC Amanet.

MC Amanet ofera incredere, primeste incredere

Increderea fata de oameni si ajutarea acestor este baza care a dus la crearea societatii MC Amanet. Increderea este cea pe care o ofera clientilor si pe care se asteapta sa o primeasca inapoi, astfel le-a adus unul dintre cele mai mari beneficii. In cazul in care un client nu isi mai poate plati imprumutul, bunul sau o sa fie vandut la suma pe care acesta o inregistreaza pe piata actuala, iar amanetului auto i se ofera partea de imprumut restanta de catre platitor, iar platitorul o sa obtina partea ramasa. Astfel, totul devine un raport castig- castig bazat pe incredere si intelegere din partea ambelor parti.

Cu o misiune clara, amanetul auto este gata sa vina in ajutorul clientilor prin simpla apelare a numarului de telefon 0728 061 799 sau prin simpla vizita la sediul aflat pe strada Laurentiu Raiciu, nr 2, Popesti Leordeni, Ilfov ori trimitand un email al adresa marescreditamanet@gmail.com, avand un program ce se afla in regim non stop.