fbpx

Alukonigstahl sponsor al conferintei Complexitate Bucuresti

In iunie 2013, Alukonigstahl a sponsorizat conferinta de arhitectura Complexitate Bucuresti
Pe data de 4 iunie 2013, Alukonigstahl a sustinut in calitate de sponsor conferinta Complexitate Bucuresti. Facand parte din seria evenimentelor “Serile Zeppelin”, conferinta a fost gazduita de Aula Magna a Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”. In cadrul evenimentului, arhitecti din tara si strainatate au prezentat auditoriului aspecte ale experientei proiectarii unor lucrari de mari dimensiuni, cladiri de birouri sau edificii publice. Printre invitati, mentionam pe domnul Robert Winkel, director Mei Architecten en Stedenbouwers, Rotterdam, domnul Calin Negoescu, partener Westfourth Architecture, Bucuresti – New York, domnul Serban Tiganas, presedinte Dico si Tiganas, Cluj si domnul Adrian Spirescu, Bucuresti, profesor UAUIM.
Contribuind cu solutii specifice la reusita tuturor lucrarilor prezentate, Alukonigstahl a fost prezenta in calitate de furnizor al sistemelor din aluminiu pentru ferestre, usi si pereti cortina.
Infiintata in 1864 in Retz, Austria de catre Jakob Konig, Alukonigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite.