fbpx

ALTEX deschide magazin în locul fostului showroom Domo din Polus Center Cluj

Potrivit noii politici a retailer-ului, toți clienții vor putea beneficia, pentru produsele comercializate de ALTEX, de posibilitatea de returnare a produselor în maxim 31 de zile de la cumpărare, garanție și service.

„Considerăm că aceasta este abordarea potrivită pe care o poate adopta un lider de piață, arătând astfel preocuparea sa constantă față de nevoile clienților, fie că sunt ai săi sau că fac parte din portofoliul altor retaileri electro-IT, care, din diferite motive, și-au încetat activitatea pe o piață. Ne dorim ca toți cei care ne trec pragul magazinului să aibă parte de o experiență îmbunătățită de achiziționare, începând de la serviciile de consiliere oferite de către experții noștri până la soluțiile post-vânzare pe care le punem la dispoziția clienților. Acestea vor fi disponibile în toate magazinele pe care le deținem în Cluj, care reprezintă, de altfel, puncte de importanță strategică în rețeaua noastră teritorială.”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX.

Noul showroom va funcționa de luni până duminică între orele 10.00 – 22.00. Clienții vor găsi aici o gamă de peste 16.000 de produse, dar și oferte special pregătite pentru lansare, care includ reduceri de până la 1.200 lei la Led TV și de până la 500 lei la mașini de spălat. În plus, în perioada 13 – 15 noiembrie, vor putea fi achiziționate smartphone-uri pornind de la prețul de 599.9 lei și laptopuri de la 1049.9 lei.

De asemenea, iubitorii de tehnologie vor putea beneficia în continuare de serviciul „Cel mai mic preț din România!”, serviciu care subliniază prețurile imbatabile pe care ALTEX le oferă. Astfel, cei care vor găsi produsele din gama companiei la prețuri mai mici la alți retaileri specializați, atât online cât și offline, vor primi de două ori diferența.