fbpx

ALTEX deschide magazin în locul fostului showroom Domo din Miercurea Ciuc

Potrivit noii politici a companiei, toți clienții vor putea beneficia, pentru produsele comercializate de ALTEX, de posibilitatea de returnare a produselor în maxim 31 de zile de la cumpărare, garanție și service.

„Datorită capacității la care rețeaua noastră a ajuns astăzi, am putut prelua obligațiile pe care vechiul retailer le avea față de clienții săi și să-i integrăm în sistemul nostru privind serviciile post-vânzare. Considerăm că aceasta este abordarea potrivită pe care o poate adopta un lider de piață, arătând astfel preocuparea sa constantă față de nevoile clienților, fie că sunt ai săi sau că fac parte din portofoliul al altor retaileri electro-IT, care, din diferite motive, și-au încetat activitatea pe o piață.”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX.

Noul showroom va funcționa de luni până vineri între orele 09.00 – 19.30 și sâmbăta în intervalul 09:00 – 15:00. Clienții vor găsi aici o gamă de peste 16.000 de produse, dar și oferte special pregătite pentru lansare, care includ reduceri de până la 500 lei la Led TV și de până la 400 lei la mașini de spălat, la schimb cu un produs electrocasnic vechi.

„Promoțiile oferite cu ocazia inaugurării se adresează oricărui tip de buget. De exemplu, în perioada 11 – 13 decembrie, vor putea fi achiziționate smartphone-uri pornind de la prețul de 199.9 lei și laptopuri de la 999.9 lei. În plus, pentru produsele care încă nu se află în showroom-ul nostru, dar sunt disponibile în magazinul online, clienții au șansa să comande produsul dorit și să îl ridice în 48 de ore din magazin.”, a declarat directorul local Ciprian Marcu.

De asemenea, iubitorii de tehnologie vor putea beneficia în continuare de serviciul „Cel mai mic preț din România!”, serviciu care subliniază prețurile imbatabile pe care ALTEX le oferă. Astfel, cei care vor găsi produsele din gama companiei la prețuri mai mici la alți retaileri specializați, atât online cât și offline, vor primi de două ori diferența.