fbpx

Altceva pentru o nunta

Daca la fiecare nunta ne-am obisnuit cu clasicele meniuri, clasicele bauturi, obiecte decorative si aranjamente florale, de ce sa nu iesim putin din anonimat si sa ne pune la contributie toata creativitatea si imaginatia pentru cel mai frumos eveniment din viata noastra. Iata ca o nunta nu e chiar asa de simpla precum pare si organizarea ei implica foarte multa munca si bataie de cap, de aceea de cele mai multe ori miri au nevoie de persoane pregatite care sa le indrume catre cele mai frumoase si inovative aranjamente pentru nunta. Ice Art este unul dintre aceia care va transforma nunta dintr-una banala in cea mai ravnita cu ajutorul sculpturilor din gheata.

Cum alegeti decoratiunile si aranjamentele? Sunt momente in care anotimpul nu va permite sa alegeti florile pe care vi le doriti pentru ca nu este sezonul lor, de aceea pentru a inlocui cu succes Ice Art va recomanda sculpturi gheata cu flori incastrate pentru fiecare masa sau de ce nu o sculptura reprezentativa pentru miri si marele eveniment care sa fie senzatia serii. Cu ajutorul luminlor si a amplasarii in restaurant sculptura v-a fi vedeta serii, iar invitatii vor dori sa o studieze indeaproape.

Daca bugetul dumnevoastra va permite ceva mai mult puteti alege un bar gheata, creat si sculptat manual de catre specialistul Ice Art si personalizat pentru fiecare eveniment in parte, ceea ce inseamna ca veti fi originali in tot ceea ce veti face, iar invitatii vor fi de-a dreptul impresionati.