Alma Clinic propune varietate de servicii medicale, de interes pentru oricine

8 ianuarie 2019
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Serviciile medicale sunt un interes constant pentru orice pacient, indiferent de grupa de varsta. Pacientii apreciaza rapiditatea cu care se pot programa si realiza un consult, precum si varietatea de servicii aferente acestui segment; se doreste acuratete, profesionalism si un stil practic de a vizita un loc unde se pot bifa mai multe actiuni medicale – interventii, analize, consult etc. De aceea, Alma Clinic este o recomandare.

Clinica dispune de doua puncte de lucru, in Suceava si Falticeni. Pentru fiecare dintre cele doua exista o lunga lista de servicii medicale, mai ales dintre cele uzuale. Standardele sunt cele occidentale, atat privind confortul pacientilor, cat mai ales dotarile clinicii si echipa medicala. Toate acestea impreuna redau ceea ce inseamna inaltul profesionalism si dedicare pentru ca pacientii sa aiba parte de un tratament corect.

Analize medicale

Pentru ca diagnosticul sa fie clarificat analizele medicale recomandate de medicul curant sunt edificatoare si un pas important in relatia medic-pacient. Acestea pot fi efectuate prin parteneriat cu Synevo, cunoscut drept unul dintre cei mai mari prestaori de servicii medicale de laborator, din tara.

Se ofera precizie, rapiditate, multumire. Increderea pacientilor de-a lungul timpului, in acest brand, a facut ca Alma Clinic sa isi asume un partener de incredere.

Tratamente in regim ambulatoriu

In cadrul clinicii Alma sunt posibile de accesat serviciile medicale de tip tratamente in regim ambulatoriu. Dupa cum sunt instiiintati pacientii interesati in cadrul paginii oficiale almaclinic.ro aceste tratamente se refera la:

Kinetoterapie, masaje benefice care sa redea starea de bine, fizioterapie, crioterapie, laseroterapie printre altele.

Pentru segmentul de dermatologie  sunt disponibile tratamentele pentru ten acneic, cele cu toxina botulinica, mesoterapia de asemenea.08

Astfel de tratamente necesita sedinte repetate la un anumit interval de timp, dupa cum indica medicul curant si conform cu diagnosticul primit. In cadrul clinicii Alma astfel de terapii pot fi urmate dupa un program flexibil. Aparte de acestea, in aceeasi locatie pot avea loc si interventii, de tip chirugicale, pentru sclerozare sau flebectomie. Pacientii suferinzi de afectiuni ORL pot opta in cadrul clinicii pentru interventii minore, variate, ce le redau starea de sanatate. Mai generoasa este lista de interventii dermatologice, unde se includ si excizii sau biopsii printre altele.

Alma Clinic, servicii complexe

8 dintre specialitatile medicale regasite la Alma Clinic pot fi decontate prin CAS. Desi este o institutie medicala privata, Alma Clinic ofera deschidere catre publicul larg, acceptand si sistem de decontare prin CAS. Orice pacient trebuie sa aiba acces la servicii medicale fara repros.

De asemenea, datorita dotarilor de top, clinica se inscrie cu succes in lista marilor competitori medicali din lumea larga. O clinica cu standarde, ce poate realiza analize complexe, investigatii pe masura, ceea ce faciliteaza drumul pacientului in cautarea unui specialist si a unui diagnostic corect.

Echipa medicala intregeste acest tablou, fiind vorba de specialisti din Iasi si Suceava ce se alatura cu totii la o misiune comuna, aceea de a oferi consultatii in cadrul clinicii Alma pentru a reda pacientilor bucuria vietii si calea spre redobandirea sanatatii.

Cei interesati regasesc online datele de contact si informatiile necesare pentru a programa un consult.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram