fbpx

Alice Design Boutique – ambasadorul eleganței și rafinamentului

Alice Design nu este un simplu boutique de rochii de mireasă și rochii de seară. Showroom-ul, creat într-o atmosferă caldă și primitoare, te duce cu gândul la stilul baroc și vintage, pereții interiori ai clădirii construite în perioada interbelică fiind decorați cu tablouri vechi de 100 de ani, oglinzi masive și candelabre care încarcă aspectul de basm al locației.
Alice Design vine pe piață cu un concept nou și unic, pentru că așa trebuie să fie nunta oricărei femei: unică! Colecțiile de rochii de mireasă sunt lucrate manual, în care broderiile, dantela, boemul și romantismul sunt cuvintele cheie. Rochiile sunt create din cele mai bune materiale cu aplicații de pietre prețioase și broderii lucrate manual, iar modelele sunt croite special pentru ca orice femeie să se simtă frumoasă iar ziua nunții să fie cu adevărat una unică. Rochiile de seară Alice Design întruchipează în totalitate rafinamentul, prospețimea și romantismul. Fie că este vorba despre un stil clasic, vintage sau modern, rochiile Alice Design vor da un plus de valoare, frumusețe și seducție oricărei femei. Atât rochiile de mireasă cât și cele de seară ale brand-lui Alice Design sunt feminine, diafane, romantice, îndraznețe și se regăsesc într-o varietate de stiluri, nuanțe și modele.
“Alice Design reprezintă iubirea mea pentru frumos și experiența acumulată de-a lungul timpului în design-ul rochiilor de mireasă și rochiilor de ocazie. Este o provocare să creez pentru siluete diverse și mă preocupă foarte mult confortul clientelor. Este foarte important ca persoanele care îmi poartă creațiile să se simtă confortabil, de aceea acord o atenție deosebită detaliilor. Alice Design este promisiunea pentru o rochie în care orice femeie va fi remarcată, iar simpla ei prezență va fi o apariție sofisticată”, declară Alina Gheorghe, CEO Alice Design Boutique.
Odată cu lansarea oficială, brand-ul Alice Design începe campania “O rochie pentru fiecare” prin care se promovează ideea că nu contează vârsta, stilul, mărimea sau bugetul clientei. Campania “O rochie pentru fiecare” se adresează oricărei femei: clienta își prezintă modelul de rochie pe care și-o dorește și spune bugetul pe care îl are pentru a-și achiziționa acea rochie, iar Alice Design depune efortul pentru a crea rochia perfectă și pentru ca fiecare femeie să strălucească la orice eveniment.
Alice Design oferă servicii multiple: de la realizarea integrală a unor modele unice și personalizate de rochii de mireasă și rochii de seară, servicii de croitorie, modificări, ajustări și design, până la consultanță privind ținutele dimnișoarelor de onoare sau a ținutelor de seară pentru diferite evenimente.
Pentru mai multe informații, vizitați site-ul oficial Alice Design Boutique și pagina de Facebook Alice Design Boutique.