Alexandru Nicolau campion mondial la parasutism a anuntat sosirea lui Felix Baumgartner in Romania printr un salt inedit la punct fix

Expo Media – membru Marketing Insiders Group, il aduce in premiera in fata publicului roman pe Felix Baumgartner, primul om de pe Terra care a spart bariera vitezei sunetului in saritura sa din stratosfera din 14 octombrie 2012.

Marti, 14 octombrie, la exact doi ani de cand a avut loc saritura-record a lui Felix, atletul Red Bull, Alexandru Nicolau, a executat un salt impresionant cu aterizare la punct fix, pe acoperisul Stejarii Country Club (altitudine 3600 metri, salt 1200 metri).

Evenimentul inedit a avut loc ca preambul al conferintei de leadership Enlightening 3.0, editia “Business Odyssey”, ce va avea loc in data de 23 octombrie 2014.
Dincolo de supersonicul Felix, conferinta “Business Odyssey” va oferi o altfel de perspectiva a leadershipului, alaturi de un psiholog specializat in razboi si hipnoza din Australia, un alpinist de altitudine extrema din Romania, un life designer din Canada, si alti lideri de talie internationala.

Alexandru Nicolau, campion mondial si multiplu campion national la precizia aterizarii, a marcat intr-un mod spectaculos cea de-a treia editie Enlightening si sosirea parasutistului austriac in Bucuresti, oferind o experienta memorabila jurnalistilor prezenti si gazdei evenimentului, Cristian China Birta.

Performantele campionului roman sunt dincolo de orice superlativ: 20 clasari top 3 la campionate mondiale si europene – si cupe mondiale, 36 clasari top 5 la campionate mondiale si europene – si cupe mondiale, 47 clasari top 10 la campionate mondiale si europene – si cupe mondiale, de 7 ori Campion National la Juniori, de 2 ori Vice-Campion National la Seniori. Anul acesta, in clasamentul mondial, cu o etapa inaintea incheierii sezonului, se afla pe locul 1. Mai mult decat atat, recent Alexandru a iesit din nou campion national, si la juniori si la seniori.

Ca o continuare apoteotica a happening-ului extrem de marti, Felix Baumgartner va oferi o experienta unica romanilor, fiind prezent la Stejarii Country Club pe 23 octombrie in doua sesiuni de interviu pline de inspiratie si adrenalina.

Speakerii Enlightening 3.0 vor dezbate si reinventa notiunea de bariere in viata si in business, fiind oameni revolutionari care genereaza schimbari de paradigma: Heather White – CEO, 2020 Communications Inc, Canada, Jean-François Fallacher – CEO, Orange Romania, Alex Gavan – Speaker Inspirational si Alpinist-Record, Romania, Youssef Hautier – Managing Director, Sonic+Pay, Robert Murray – CEO, GPG Technical Services, Canada, Christopher Neesham – Psiholog Corporate si Coach, Australia; Cătălin Velescu – Managing Director, 3M Romania; Invitat special: Mihaela Rădulescu.

Conferinta de leadership este sustinuta de Orange Romania – Galaxy Sponsor si va fi moderata de Oana Marinescu – Facilitator Strategic, Consultant si Fondator, OMA VISION.

Bitdefender este alaturi de Marketing Insiders Group in calitate de Speed Sponsor.
La categoria Supporting Partners, Enlightening 3.0 beneficiaza de sprijinul: Competence Call Center, SWISS, Stejarii Country Club, OMA VISION, Aspen Institute Romania, Mystery Shopping Agency, Customer Service School, Saveur, IAB, Five`s.

Partenerii media strategici ai evenimentului sunt reprezentati de DIGI24.
Happening-ul de business se bucura de o retea extinsa de parteneri media precum: Forbes, AdHugger, Burda Romania, Hepta Photo, Cariere, IQads, Smark, PRwave, 9AM, Smart Atletic, Active Life, CCI Française en Roumanie, Apivita, Active Life, Adrenallina.

Contract
OANA OLTEANU | MARKETING INSIDERS GROUP
Senior Brand Strategist

DESPRE ENLIGHTENING
Business2Greatness
Expo Media, membru Marketing Insiders Group, a conceput in 2011 un format neconventional de conferinte de afaceri pentru Romania, Enlightening. Seria de evenimente de leadership are la baza patru tematici principale: oameni, strategie, leadership si inovatie.