Alexandra Baban business development manager Baby Stem la conferinta Woman2Woman ro

Celulele stem au capacitatea de a se dezvolta in orice tip de celule adulte. Caracteristica principala a acestora este de inlocuire a celulelor moarte, regenerand astfel tesuturile deteriorate.

In peste 85% din numarul de nasteri, sangele din cordonul ombilical care contine valoroasele celule stem este pur si simplu aruncat dupa nastere.
Baby Stem considera ca acest fapt constituie o risipa a sanselor oferite de medicina de a recurge cu succes in viitor la eventualele tratamente prin transplanturi cu celule stem.

Alexandra Baban va discuta deaspre beneficiile si procedurile de recoltarea a celulelor stem la nastere.

Participa GRATUIT la conferinta “Mama si copilul”.

Detalii despre program, desfasurare si locatie gasiti aici: woman2woman.ro/conferinta-mama-si-copilul-editia-doua-17-decembrie-2014/

Sponsori principali: Farmaciile Belladonna si Sian Books – parte a grupului editorial All
Partener: Cartoon Network
Sponsori secundari: Aqua Carpatica, Active Family Center, Arthur Murray, DP Collection, Himalaya Herbals, Eau Thermale Jonzac din partea Belladonna, La Redoute, Mama Boutique, Natessance bebe din partea Belladonna, Spring Events.

Pateneri media: Bebelu.ro, Clubulbebelusilor.ro, Casamea.ro, Lumealuijunior.ro, LivePR, Mobikid, Mujer, PR2Advertising.ro, Ring, Romanialibera.ro

Inscrie-te gratuit la conferinte@woman2woman.ro. Detalii despre inscriere gasesti aici.