fbpx

Alegeti plicurile potrivite pentru protejarea trimiterilor postale

Expedierea de obiecte, bunuri, colete, corespondenta au o expansiune din ce in ce mai mare odata cu cresterea comertului online, ajungand sa atinga cote impresionante de la an la an, ceea ce indica ca, siguranta produselor ce urmeaza sa le expediati trebuie sa fie pusa pe primul lor. In cazul in care obijnuiti sa expediati bunuri cu dimensiuni reduse va recomandam folosirea de plicuri antisoc ce prezinta pe interior bule de aer si ofera siguranta si protectie pentru produsele dumneavoastra pe intreaga durata a transportului.

In acestea se pot expedia o multitudine de lucruri de dimensiuni reduse, de la bijuterii la pachete precum accesorii it datorita multitudinii de marimi ce se gasesc in magazinele de specialitate, in general cele de birotica si papetarie ce comercializeaza astfel de produse ce au o utilitate foarte mare pentru protectia valorilor dvs.

Daca doriti sa achizitionati plicuri antisoc bune trebuie sa stiti din prima ce tip este potrivit pentru ceea ce doriti sa ambalati in ele, acestea sunt confectionate din hartie reciclata si au in general culoarea maro, dar se pot gasi si albe, iar pe interior prezinta o captusala formata din folie cu bule dispusa pe toata suprafata acestuia. Sigilarea se efectueaza prin indepartarea benzii siliconice dispuse in partea superioara, este important de stiuta ca toate acestea au deschidererea sus, neexistand pe partea laterala.

Chiar daca este suficient doar lipirea benzii, pentru a fii in cele mai bune conditii este indicat sa lipiti plicul antisoc cu banda adeziva in mai multe puncte, pentru a avea o mai mare certitudinea ca, ceea ce este in interior va ramane in conditii optime, fara a exista posibilitatea sa se desfaca si anumite lucruri sa aibe de suferit. Etichete de transport trebuie lipita mereu pe partea unde clapeta se prinde pe corpul plicurilor acoperind imbinarea dintre cele doua suprafete, aceasta este ca o masura in plus de confort.

Un alt aspect ce trebuie luat in considerare este legat de pret, plicurile cu bule au un pret mult mai mic fata de cutii, iar acesta este un avantaj foarte mare, pe langa asta nu esti conditionat sa achizitionezi o cantitate mai mare decat iti trebuie pentru un anumit interval de timp, iar banii economisiti se pot directiona catre alte lucruri utile de care ai nevoie, sau pentru dezvoltarea mai buna a afacerii.

Obtineti preturi mai mici la transport utilizand plicurile

Mai mult ca sigur poti obtine preturi mult mai mici daca pachetele pe care le trimiti sunt ambalate strict in plicuri antisoc A4, B5,H18, F16 , majoritatea companiilor de curierat au tarife preferentiale pentru astfel de trimiteri, iar explicatia cea mai simpla este ca, acestea ocupa un loc mult mai mic decat o cutie, iar costurile de manipulare si manevrare sunt de asemenea mai mici in comparatie cu cele mai mari.

In majoritatea cazurilor acestea se strang in saci ce sunt ulterior sigilati pana la banda de sortare, deci aici pot fii sute de colete intr-un spatiu extrem de mic precum este un sac de corespondenta, toate acestea se reflecta si in pretul mai scazut.

Acestea din pacate sunt mai greu de personalizat decat sunt plicurile normale, cele din urma trec printr-un proces simplu de printare la imprimante obijnuite, iar acolo este foarte simplu de pus logoul sau numele firmei pe care o reprezentati, acestea avand stratul antisoc si un volum mai mare de apoximativ 2-3 cm grosime, face mai dificil acest procedeu de indeplinit.

Din varietate de plicuri din hartie puteti opta si pentru modele cu burduf, chiar daca acestea nu sunt captusite cu folie pentru protectia bunurilor, sunt ideale pentru cataloage sau produse putin mai voluminoase ce nu necesita neaparat o cutie, marimea lor variaza de la 2 pana la 15 cm, dar ceea ce puteti face este sa ambalati suplimentar dumneavoastra produsul cu folie cu bule sau de ce nu bucati de polistiren pentru a fii siguri de integritatea bunurilor.

Ce alte materiale iti mai sunt folositoare pentru o trimitere reusita ?

Trebuie sa ai la indemana neaparat benzi adezive suficiente pentru a impacheta ce este necesar de trimis, chiar si cutiutele ce urmeaza sa fie puse in plicurile antisoc trebuiesc sigilate, recomandat este ca mai intai sa fie date cu o folie, iar folia ulterior sa fie inchisa cu banda, exista mai multe tipuri de dimensiuni cu latimi mai mici de 18 mm sau cele clasice de 48 mm.

Cutterele sau cel putin o foarfeca nu trebuie sa lipseasca din necesarul pe care il aveti, acestea va vor ajuta sa puteti pregatii in cel mai mic detaliu expeditiile cu ajutorul acestora ele vor ajunge in conditii bune in orice regiune a tarii.