Alegerea unei culori potrivite pentru apartamentele mici

ansamblu rezidential din Berceni

Cu cat apartamentul este mai mic, cu atat mai mult ar trebui sa acordam atentie in ceea ce priveste culorile peretilor pentru ca riscam sa micsoram spatiul mai ales daca facem alegeri gresite. Sfatul unor specialisti este acela de a se folosi doar culori neutre pentru spatiile mici, altii sustin culorile tari.

Cum sa gasesti o cale in mijlocul atator recomandari?

In primul rand, culorile sunt o chestiune de gust personal, dar va trebui sa urmati niste reguli pentru a nu va insela in alegerea culorii pentru pereti. Culorile neutre, cum ar fi alb, bej sau gri pal, sunt perfecte pentru a fi utilizate in spatiile mici. Bazati-va pe o asociere blanda a culorilor, jucati-va cu volume si contrastele, insa aveti grija sa nu micsorati spatiul.

Daca preferati culorile intense, este posibil sa oferiti peretilor culori frumoase, insa aveti grija sa nu fie prea multe combinatii. Una sau doua culori, maxim, vor fi suficiente, insa numai una din cele doua culori poate fi intensa. Este bine ca cealalta culoare din combinatie sa fi pala pentru a prelua din intensitatea primei culori. In mod similar, acordati atentie culorilor tari. Nu faceti greseala sa le aplicati pe peretele care primeste cea mai mare lumina pentru a nu elimina luminozitatea camerei.

Daca tineti seama de aceste indicatii, fara indoiala veti obtine un loc luminos si aerisit. Mobilierul potrivit va ajuta sa puneti in valoare culoarea aleasa si sa oferiti spatiului luminozitate. La blocurile de apartamente noi din sector 4, veti putea sa puneti in practica cele citite in acest articol. In acest ansamblu rezidential din Berceni sunt disponibile garsoniere si apartamente cu 2 sau 3 camere. In functie de bugetul disponibil, dar si de preferintele personale, puteti alege imobilul mult visat, loc in care sa va puneti in practica ideile pentru amenajarea noii locuinte. Pe site-ul http://www.arenaapartments.ro/ veti gasi toate detaliile legate de achizitii si documentatie!