Alegerea serviciului de incinerare

Alegerea serviciului de incinerare este o opțiune a ritalului tradițional de înmormântare. Fiecare persoană are dreptul de a alege modul de înmormântare. Multe persoane au dorința de a alege opțiunea de incinerare.

Funerarii Rainbow Dorobanțu oferă servicii funerare de înmormântare și incinerare la cele mai înalte standarde. Echipa noastră este formată din persoane dedicate cu experiență în pompe funebre.

Indiferent de modul ceremoniei: înmormântare clasică, tradițională sau incinerare firma de pompe funebre respectă alegerea celui stins din viață și a familiei sale.

Organizarea unei incinerări necesită, de asemenea, pregătiri precum o înmormântare tradițională. Sunt ultimele momente alături de cei dragi și familie.

Incinerarea poate cuprinde și o slujbă religioasă și tradițională, precum și pomană. Toate acestea se pot desfășura după procesul de incinerare. Acestea se fac la alegerea familiei.

Ce trebuie să știi despre incinerare?

Incinerarea se va face doar pe baza actelor și a documentelor care sunt cerute. Serviciul de incinerare se va face după programul crematoriului unde are loc incinerarea. Cenușa celui decedat se predă familiei într-un recipient special. Familia poate pastra recipientul sau poate să îl lase în locurile speciale amenajate în cimitire sau crematoriu.

Costul unei incinerări poate să fie mai scăzut față de serviciile funerare pentru o înmormântare tradițională.

Un ultim drum pentru cel care ne părăsețte trebuie făcut cu respect în amintirea lui.

Organizarea procesului de incinerare pune multe întrebări famililor care trec prin aceste situații. Pentru a organiza incinerarea pas cu pas sunt necesare respectarea unor regulii pe care le cere legea și crematoriul. Pentru întrebări echipa Rainbow Dorobanțu oferă consultanță gratuită non-stop.

În cel mai scurt timp veți primi orice răspuns și despre serviciile funerare pe care le oferim.

Mai multe informații: Adresa București, Str. Leoata nr. 14, sector 6

Email: funerarerainbow@yahoo.ro

Telefon: 0753.30.40.50