Alegerea saltelelor antiescare – MagazinulOrtopedic.ro vine in ajutorul tau!

Saltea antiescare

Persoanele in varsta, pacientii care stau in pat si persoanele in carucior rulant sunt adesea victime ale escarelor. Mai mult de 86% dintre persoanele spitalizate pe termen lung dezvolta escare, de aceea metodele de a le tine la distanta sunt intens cautate.

Escara este o rana care apare atunci cand partea ascutita a unui os intra in contact, o perioada indelungata, cu o suprafata tare precum un scaun sau pat. Escarele sunt favorizate de umiditate precum transpiratia sau urina, dar si de anumite deficiente dietetice precum anemia sau deshidratarea. Pielea nu are oxigen si tesuturile se necrozeaza.

Cele mai multe escare apar pe partea inferioara a spatelui si la calcaie. Celelalte sunt frecvent utilizate in zona feselor, precum si la cap. Pentru a preveni riscul aparitiei leziunilor de presiune, este posibila testarea si echiparea paturilor sau a scaunelor rulante cu solutii adecvate.

Scala Norton este o scala de referinta geriatrica care evalueaza riscul de escare in zonele de presiune, evaluandu-se starea fizica, starea mentala, nivelul de activitate, mobilitatea sau incontinenta. Scorul obtinut face posibila clasarea intr-un anumit nivel de risc, nivel care duce catre recomandari adecvate. In urma acestei evaluari, se propun mai multe solutii in functie de riscul evaluat. Exista doua tipuri de solutii, fie pentru a preveni escarele prin utilizarea de saltea antiescare cu spuma, apa, aer sau gel, fie pentru a diminua presiunea prin saltele, perne de fixare si pozitionare sau perne anatomice.

Saltele antiescare disponibile la cele mai bune preturi pe MagazinulOrtopedic.ro!

Descoperiti saltelele antiescare disponibile pe http://www.magazinulortopedic.ro/, dar si alte dispozitive de mers, pentru baie sau de ajutor in recuperarea medicala si ingrijirea la domiciliu. In ceea ce priveste saltelele antiescare, exista diferite modele din materiale diferite care suporta o anumita greutate. Cand alegeti o saltea antiescare, luati in considerare morfologia utilizatorului pentru ca rezultatele sa fie peste asteptari. Serviciul de relatii cu clientii sta la dispozitia tuturor pentru a raspunde la intrebari si pentru indrumari!