Alegerea pilelor de unghii profesionale

Astazi in online cat si in magazine sunt diverse tipuri de pile pentru manichiura pe care le poti cumpara fara mare efort. Este important sa stii care sunt criteriile dupa care sa cumperi o pila de unghii potrivita pentru tine. Tinand cont ca stilurile de manichiura/pedichiura evolueaza constant, trebuie sa intelegi ca nu orice pila cumparata este potrivita pentru tine.

Cand alegem pila trebuie sa tinem cont de diverse aspecte precum forma, abrazivitatea si marimea acesteia.

Grosimea dar si forma pilei se aleg dupa preferintele fiecaruia, dar cel mai important aspect este granulatia sau abrazivitatea.

Sunt pe piata din Romania mai multe tipuri de pile precum cele metalice – care sunt realizate din metal putin dur care pot rupe usor stratul de cheratina. Daca utilizezi aceste pile pentru unghii naturale poti alege cele cu granulatie mai fina.

Pilele de sticla sunt destul de fine ca abrazivitate si sunt potrivite pentru unghii moi si sensibile. Daca unghiile tale sunt mai tari ele se pot toci rapid. Recomandarea noastra este sa nu le utilizezi pentru unghii cu acril si gel.

Abrazivitatea pilelor de unghii porneste de la valoarea de 60 care este cea mai dura si ajunge la 600 care este cea mai fina si e recomandata pentru luciul unghiilor. Pentru scurtatul unghiilor naturale ai nevoie de pile cu abrazivitate intre 100-240.

Cea mai utilizata forma pentru pilele de unghii este cea ovala, dar pe www.janetnails.ro gasesti si pile dreptunghiulare, banana si semiluna.

Marimea – sunt diverse marimi la pile precum cele mini- care se tin in geanta, pilele medii – care sunt ele mai utilizate si pilele foarte mari.

Grosimea – acest aspect se alege de obicei dupa preferinta fiecaruia – sunt pile foarte subtiri si pile mai groase.

Acum ca ai aflat cum sa alegi pilele de unghii poti sa intri pe site-ul Janet Nails si sa descoperi gama de pile de unghii profesionale.