Alegerea pardoselii pentru dormitor

Paladin Residence

Pardoseala este cea mai utilizata componenta a unei locuinte. Tot traficul din casa este suportat de pardoseala, motiv pentru care alegerea acesteia este foarte importanta. Durabilitatea si usurinta de a intretine un anumit tip de pardoseala fac ca alegerea sa fie mai complicata sau mai putin complicata, insa de aceea exista specialisti care sa ofere indrumari in functie de particularitatile casei si a preferintelor clientilor.

Dintre toate camerele dintr-o casa, dormitorul este spatiul cel mai intim si personal. Alegerea pardoselii potrivite pentru dormitor devine astfel, extrem de importanta. Podeaua ajuta la reunirea tuturor elementelor de design pentru a face ca o camera sa fie perceputa ca fiind calda, eleganta si ultramoderna. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le tineti minte atunci cand porniti prin magazine pentru a alege pardoseala perfecta pentru dormitor!

In primul rand, decideti care va fi aspectul general al camerei. Acest lucru va ajuta la determinarea tipului de material pe care ar trebui sa-l utilizat. Un covor gros, plin de modele probabil nu ar fi potrivit unui stil minimalist, iar o pardoseala rece ar fi total nepotrivita intr-o camera vesela. Cu toate acestea, regulile de design sunt facute pentru a fi incalcate, deci va puteti permite sa va jucati putin cu modele si texturi, pana gasiti combinatia perfecta pentru gustul dumneavoastra.

Cel mai utilizat in dormitor este covorul sau mocheta datorita caldurii si durabilitatii sale. Cu toate acestea, puteti opta pentru o pardoseala din diverse tipuri de lemn ca fagul, bambusul, laricea, nucul si altele. Lemnul este des folosit in gospodarii, iar datorita noilor posibilitati de prelucrare a acestuia, pardoselile din lemn au devenit practice, durabile si mai atractive ca oricand. Unii prefera gresia, chiar si in dormitor, insa acest tip de pardoseala nu este potrivit oricarui stil, insa este perfect pentru un aspect auster.

Dupa alegerea stilului general si a tipului de pardoseala pentru dormitor, este timpul sa va ganditi si la design. Cel mai bine ar fi sa puteti vizita un showroom in care sa explorati o varietate de texturi, culori si modele. Dincolo de toate, incercati sa alegeti un aspect versatil care sa se potriveasca mai multor tipuri de design interior.

Proiect imobiliar din Corbeanca | Paladin Residence

Daca inca nu aveti o casa si un dormitor pentru care sa alegeti pardoseala, accesati http://www.paladinresidence.ro/ si sigur veti gasi ceva care sa va placa in cel mai modern proiect imobiliar din Corbeanca. Alegeti sa faceti cel putin o vizita pe santier si va veti indragosti de cel putin una din noile case din Corbeanca proiectate si construite de Paladin Residence.