Alegerea conveioarelor potrivite SKBS

Conveioarele au evoluat in timp si au devenit mai mult decat o metoda de a muta un produs dintr-o parte in alta. Astazi, conveioarele sunt o componenta integrata a unui sistem intralogistics de manipulare a marfii. Totusi, abilitatea lor de a misca si muta un produs intr-o hala sau depozit, depinde foarte mult de cat de bine ai ales conveiorul care se potriveste cel mai bine cu nevoile tale.

 

Cu o gama variata de materiale, configurari,accesorii, dimensiuni – alegerea unui sistem de conveioare poate sa fie un task foarte greu de realizat. Echipa SKBS te sustine de la faza de proiectare pana la realizarea unei game complete de conveioare pentru orice tip de depozit sau hala.

 

Primul lucru la care trebuie sa ne gandim cand alegem conveioarele potrivite este locul in care acestea vor fi utilizate, ceea ce este de obicei dictat de catre natura aplicatiei – vor avea nevoie benzile sa fie spalate des, cum se vor spala acestea, dar si cat de des?

Toate aceste intrebari vor ajuta sa determini materialul si configuratia necesara pentru aplicatie. Descopera gama de conveioare profesionale SKBS pe site-ul nostru.

Sunt cateva criterii importante cand vine vorba de alegerea conveioarelor ideale pentru afacerea/depozitul tau, iar aceste produse trebuie sa atinga anumite standarde si performante – este important sa ne uitam la cateva elemente precum – greutatea elementelor care ajung pe conveior, dimensiunea lor, dorinta de miscare, flow-ul aplicatiei care este previzionat, transferul produselor.

 

Gandeste-te la fiecare din aceste componente care te vor ajuta sa determini cea mai buna structura si configuratie pentru aplicatia ta. Conveioarele pot sa fie drepte, in curba sau cu miscare de sus in jos. Ele au nevoie de asemenea de mecanisme care sa permita accesorii. Pentru a ajuta clientii sa inteleaga mai bine design-ul de proces si sa vada rezultatul final, cateva conveioare profesionale oferite de echipa SKBS sunt ideale pentru orice tip de depozit.

Descopera si gama de lifturi hidraulice de la SKBS Romania si asigura un flux de productie bine pus la punct.