fbpx

Alegerea celui mai bun plan pentru constructia unui site web

Un magazin online poate fi construit cu usurinta atunci cand ai cunostintele necesare, insa ce faci atunci cand nu stii exact despre ce este vorba, insa ai nevoie de acest lucru?

Bineinteles, cea mai simpla si rapida metoda este sa apelezi la o agentie web design, iar profesionistii fac totul pentru tine. Aceasta nu este, insa, si cea mai ieftina varianta. Daca alegi sa faci pe cont propriu acest lucru, trebuie sa cunosti cateva informatii esentiale despre pasii pe care trebuie sa ii urmezi, despre ce inseamna fiecare concept din acest proces, despre ce te asteapta in momentul in care vrei sa te apuci de treaba.

Primul pas in realizarea magazinului online il reprezinta alegerea unui constructor de site-uri web, acest pas fiind urmat de alegerea celui mai bun plan, pas despre care vorbeste si acest ghid in mod detaliat.

Dupa ce ai reusit sa testezi cativa constructori si ai ajuns, in sfarsit, sa faci o alegere pe care o consideri potrivita, trebuie sa te inscrii pentru un plan potrivit astfel incat sa iti poti construi site-ul.

Diferite niveluri de planuri vin cu caracteristici diferite. Dupa cum este de asteptat, cu cat platesti mai mult, cu atat vei obtine mai mult. Planul care ti se potriveste cel mai bine depinde de marimea afacerii si de ambitiile de crestere pe care le ai pentru viitor.

Daca doresti sa creezi un magazin de comert electronic, vei avea nevoie de un plan platit. Incarcarea si vanzarea de produse necesita software mai complicat decat crearea unui site web normal. Cu toate acestea, planurile incep de la sume destul de mici (aproximativ 12 dolari pe luna, echivalentul unei pizza mancata la o iesire in oras, nu?). Exista si o varianta care iti permite sa vinzi gratuit – este vorba despre Weebly, insa este nevoie sa faci upgrade la planul profesional pentru eliminarea reclamelor, iar aceasta varianta costa.

Daca iti lansezi primul magazin online, Basic Shopify sau Wix eCommerce iti  vor oferi cu usurinta sprijinul de inceput. Cand inveti cum sa creezi un magazin online, o regula generala este: cu cati mai multe produse si venituri, cu atat ai nevoie de un plan mai bun.

Cate produse intentionezi sa vinzi?

Daca nu intentionezi sa vinzi o multime de produse, poate fi potrivit un plan mai simplu, cu tarife mai mici. Nu exista nicio limita de produs pentru niciunul dintre planurile principale ale Shopify. Cu toate acestea, cu cat vinzi mai multe produse, cu atat modernizarea la un plan avansat are sens din punct de vedere financiar. Acest lucru se datoreaza taxelor de tranzactie. Daca generezi o multime de venituri, chiar si o usoara scadere a taxelor iti poate spori rezultatul.

Pentru a incepe un magazin online, vei avea nevoie de un plan de comert electronic. Shopify Basic costa sub 29 USD pe luna, in timp ce Wix eCommerce incepe de la 23 USD. Daca produsele zboara de pe rafturile tale virtuale, atunci aceste sume par destul de banale.