Alegerea celor mai bune produse pentru par

Indiferent de textura, culoare sau stil, exista un lucru pe care aproape toata lumea il doreste: parul care pare ca a trecut prin mainile unui profesionist in salon in fiecare saptamana.

Dar daca pur si simplu nu exista timp in lista dvs. de lucruri mereu in crestere si daca preferati 20 de minute in plus in pat, asteptand ca masca de par bogata in keratina sa-si faca magia, cititi mai departe, pentru ca am vorbit cu experti de varf in industria frumusetii care ne-au oferit cateva reguli-cheie pentru cel mai fericit si sanatos par al vietii tale.

La fel ca ingrijirea pielii, este important sa folositi produsele potrivite pentru a va pastra parul protejat si pentru a-i mentine starea buna. Majoritatea oamenilor isi dau seama ca samponul este conceput pentru a va spala parul pentru a elimina murdaria, uleiurile si alte impuritati. Ei ar putea sti ca balsamul pastreaza parul hidratat, refortificand cuticula care acopera parul cu un strat protector care ajuta parul sa ramana puternic si sa creasca. Internetul este o mare sursa de produse pentru ingrijirea parului de unde le puteti alege pe cele mai potrivite pentru tipul tau de par.

Exista atat de multi factori care pot provoca schimbarea parului si nevoile acestuia. Varsta, modificarile biologice (cum ar fi sarcina sau menopauza), anotimpurile, dieta, stresul, factorii de viata si chiar mediul in care va aflati va pot schimba parul si starea. Din fericire, este usor sa va schimbati rutina de ingrijire a parului, asa ca nu trebuie decat sa va amintiti sa o faceti! Realizarea acestor modificari va va asigura ca nu pierdeti bani cu produse care nu sunt potrivite pentru dvs.

Utilizarea samponului si a agentului de coafare gresit poate provoca leziuni semnificative ale parului. Cautati produse potrivite tipului dvs. de par – uleios , normal sau uscat – si vizati orice probleme aveti, cum ar fi matreata .

Incercati sa evitati sampoanele cu ingrediente aspre, cum ar fi lauril sulfat de amoniu sau lauril sulfat de sodiu. Si amintiti-va, costul nu indica neaparat calitatea unui produs.

Exista opinii contradictorii despre cat de des trebuie sa va samponati parul. Totul se rezuma la preferintele personale si nevoile individuale, care depind de:

– tipul si textura parului tau
– cat de des folosesti produse pentru par
– nivelul dvs. de activitate

De exemplu, persoanele cu par gras ar putea avea nevoie de sampon in fiecare zi, in timp ce persoanele cu parul uscat pot avea nevoie de sampon mai rar.