Alegerea blatului de mobila – Protege Parol

Cele mai folosite piese dintr-o bucatarie moderna sunt blaturile de mobila – pe ele pregatim mancarea, punem ingredientele, punem diverse vase, pahare, farfurii si obiectele de decor, chiar si ghivecele cu plante.

De aceea blatul de mobila este atat de folosit in bucataria noastra si trebuie sa stim cum sa facem cea mai buna alegere cand vine momentul potrivit.

Cele mai rezistente blaturi de mobila sunt cele din quart fiind foarte dure si pot fi prelucrate doar cu ajutorul pilei de diamant. El are calitati antibacteriane si rezista bine la caldura, nu se pateaza, nu se zgarie si poate fi comandat in gama variata de culori.

Mai gasim si blat de mobila din granit care este asemanator cu cel din cuart doar ca rezistenta nu este asa de mare, iar culorile sunt mai limitate.

Pe langa asta, mai gasim si blaturi din marmura dar el se pateaza usor si ai nevoie sa il cureti des.

Nu iti recomandam blaturile din Pal melaminat pentru ca se deterioreaza rapid si se rupe rapid.

Nu poti sa tai ca lumea fructele si legumele pe PAL pentru ca acesta absoarbe sucul si zeama acestora si dupa care se va umfla.

De multe ori cantuirea nu este precisa si apa poate sa se infiltreze de la spalatul vaselor si gatit – iar dupa ceva vreme blatul trebuie inlocuit.

Chiar daca sunt putin mai costisitoare, blaturile din marmura, cuart si granit sunt alegerea ideala pentru bucataria ta pentru ca ofera un plus de rezistenta la temperatura si lovituri puternice.

Blatul din granit vine cu un plus de duritate si rezistenta care nu se va decolora in timp si este rezistent la zgarieturi.

Blatul din marmura va oferi o nota de confort si eleganta bucatariei pentru ca are aspect frumos si friendly.

Marmura se stie ca are sansa de a capta si reflecta lumina. Acest blat este rezistent la lovituri si zgarieturi.

Descopera gama de blaturi de mobila de la Protege Parol.