Alege verighetele Sevda pentru a fi in tendinte!

Chiar daca esti mai degraba traditional decat modern nu strica niciodata sa arunci o privire pe site-ul Sevda, unde gasesti o multime de modele de verighete pentru toate gusturile si cine stie, poate vei ramane impresionat de una moderna, dar destul de simpla, cocheta si eleganta. Verighetele dintr-o singura banda de aur galben sunt inca alegerea multor cupluri, chiar daca optiunile din ziua de astazi sunt foarte multe, simplitatea este la mare cautare. Nu esti nici o regula in alegerea verighetelor, nici macar nu trebuie sa fie la fel, barbatii pot opta pentru ceva mai mare si mai masculin, iar femeile pentru o verigheta din aur galben si alb cu pietre pretioase.

Pentru ca verigheta este o bijuterie care se poarta zilnic, aceasta trebuie sa fie comoda, sa se potriveasca cu inelul de logodna si forma degetelor, dar poate avea si un design inovativdaca va doriti sa fiti in tendinte. Anul acesta se poarta designul minimalist, verighete mai putin incarcate, dintr-o singura culoare, cu un singur diamant, sau chiar diamantele de jur imprejurul verighetei, mai ales pentru doamne. Verighetele din aur roz sunt in tendinte anul acesta si nu numai petru doamne, multi domni il aleg pentru verigheta simplu sau combinat cu alete culori.

Pentru verighete speciale, gravarea este cea mai una alegere, astfel veti putea scrie pe interiorul verighetelor numele si data casatoriei si chiar un simbol al uniunii dintre voi. Miri nonconformisti pot alege verighetele din carbon fiind cea mai la moda alegere.