Alege un Tratament naturist Alege un tratament pe baza de ciuperci medicinale

Daca te-ai saturat de pastile, poate vrei sa citesti asta.

Ce sunt ciupercile medicinale?

Poate nu atat de multi oameni cunosc universul ciupercilor medicinale, desi poate au auzit macar o data in viata de ele. De ce ar fi asta un lucru mai putin bun? Pentru ca exista o fata nedescoperita care ar putea ajuta acolo unde cineva ar avea atat de multa nevoie, insa nu stie la ce sa apeleze. Asta, si pentru ca daca stramosii nostri au facut eforturi pentru a dezvolta aceasta ramura a medicinei si au raspandit cunostintele lor, ar fi pacat sa fie uitate aceste invataturi care ne fac atat de mult bine.

Vecinii nostri de glob din orient au aflat secretul si s-au folosit de ele mii de ani, mentinandu-si sanatatea si crescandu-si longevitatea. Ne putem da seamna de valoarea lor adevarata intorcandu-ne in Japonia feudala, cand pretul ciupercilor medicinale era echivalat cu greutatea lor in argint. De aceea, locurile in care cresteau era pastrate cu mare rigurozitatea si transmise doar in familie, din generatie in generatie.

Ciupercile medicinale astazi

Din fericire, astazi ele sunt cultivate tot mai mult, iar proprietatile lor exploatate cu tot mai mare entuziasm.

Cercetatorii au dezvaluit de-a lungul timpului o serie de aspecte care schimba fata medicinei alternative, desi proprietatile lor nu au fost descoperite pe deplin. Exista inca multe semne de intrebare cu privire la adevaratul potential al acestora. Din fericire, investigatiile continua, pentru a completa munca inceputa si transmisa mai departe de antecedentii nostri, de sute de ani.

La momentul actual exista peste 100 de specii de ciuperci medicinale folosite in scop terapeutic, in terapiile complemntare.

Cum te ajuta ciupercile medicinale?

In primul rand, ciupercile medicinale sunt utilizate in ceea ce a fost numit micoterapie, bucurandu-se de o mare apreciere cu deosebire in cultura chineza. Astazi, ele sunt preluate la nivelul intregului glob, cunoscandu-se eficienta lor si proprietatile pozitive in vindecarea cancerului. Cu toate acestea, ele au si alte numeroase utilizari. Costituientii lor activi stimuleaza sistemul imunitar, au efect de echilibrare a organismului si proprietati antitumorale. Unele au relevat rezultate pozitive si in tratamentul HPV si SIDA. Caracteristica lor comuna ramane capacitatea de a imbunatati starea generala si de a conferi energie, fiind utilizate si in calitate de suplimente anti-imbatranire.

Exista un numar impresionant de ciuperci medicinale cu efecte pozitive asupra sanatatii, de aceea ele pt fi folosite atat pentru prevenire, cat si pentru vindecare. Printre utilizari se numara prevenirea cirozelor hepatice, intarirea sistemului osos, intarirea articulatiilor, tratatea afectiunilor pulmonare cum sunt tusea cronica, tuberculoza sau bronsita. De asemenea ele ajuta si in cazuri de recuperare dupa boala sau nastere sau in tratarea astmului. Fiind un tonic cardiovascular, ciupercile medicinale ajuta la cresterea fluxului sanguin si respirator si in combaterea durerilor de spate pentru persoanele care practica sporturi foarte solicitante – alergare, ciclism etc. Avand o actiune multipla, ciupercile medicinale ajuta la starea generala pozitiva a organismului, crescand rezistenta la stres, la solicitari psihice, chimice sau biologice. Asadar, acestea au capacitatea de a prelungi durata de viata, imbunatind vitalitatea, forta si rezistenta organismului.

Unde le gasesti

Daca te identifici cu orice afectiune sau iti doresti pur si simplu sa iti pastrezi timp cat mai indelungat tineretea si vitalitate, te invitam sa apelezi la un Tratament Naturist. Aici poti gasi o gama variata de solutii naturale, culese din natura, fara substante toxice cu efect advers, pentru tratarea diverselor boli si afectiuni. Acestea au la baza ciuperci medicinale si se prezinta sub forma unor suplimente organice. Poti citi mai multe aici si poti gasi solutia care te intereseaza consultand catalogul online Tratament Naturist care te asteapta si unde poti sa cumperi oricand, zi sau noapte.