Alege un terminal de plata pentru a optimiza activitatea afacerii tale

terminal de plata

Suntem siguri ca ati auzit in nenumarate randuri din partea clientilor dumneavoastra ca si-ar dori o modalitate de plata mult mai eficienta pentru achitarea serviciilor. Noi va propunem sa va orientati catre instalarea unui terminal de plata. Avantajele acestuia nu sunt deloc de neglijat intrucat pentru afacerea dumneavoastra va genera  o multime de beneficii noi, care se transpun intr-o afacere prospera.

Despre acest lucru vom vorbi mai pe larg in randurile ce urmeaza si vom trece in revista aceste avantaje, dar si ce inseamna un terminal de plata.

Avantajele prezentate de terminalele de plata pentru afacerea dumneavoastra

Primul avantaj despre care merita sa discutam este reducerea cheltuielilor aferente serviciilor de incasare. Cu ajutorul unui terminal de plata contabilitatea va fi mult mai simpla de realizat si veti putea sa cunoasteti in timp real care au fost incasarile realizate pentru o anumita zi sau perioada.

Al doilea avantaj este cresterea volumului de vanzari. Orice afacere care doreste sa se dezvolte necesita solutii simple si rapide care sa conduca la crestera profitului. Cu ajutorul unui terminal de plata veti reusi sa faceti acest lucru si veti putea sa gospodariti mult mai usor numarul de clienti. Cei care nu doresc sa astepte pot sa achite serviciile prin intermediul terminalelor instalate si astfel veti reusi sa ii castigati mult mai usor.

Astfel, veti reusi sa atrageti si clientii care prefera sa achite pentru produse sau servicii prin intermediul unui terminal de plata iar astfel veti reusi sa aduceti afacerii dumneavoastra un volum mai mare de clienti.

Inca un avantaj prezentat de un terminal de plata este cresterea competitivitatii afacerii pe piata. Acest lucru este deosebit de important mai ales daca activati intr-un domeniu care are o competitivitate destul de mare pe piata iar metodele unice si inovative sunt cele care vor face remarcata activitatea dumneavoastra in ochii clientilor.

Un alt avantaj generat de un terminal de plata este alinierea la legislatia fiscala in vigoare. Este destul de greu sa va mentineti aliniat cu normele si legislatia fara a avea un contabil bun dar, un astfel de terminal este solutia ideala pentru a simplifica activitatea.

Terminalul self-service pentru efectuarea platilor, un instrument de plata nu poate lipsi din nicio locatie. Fie ca e vorba despre achitarea facturilor pentru utilitati, de reincarcare a cartelelor telefonice pre platite, de  de cumpararea unui bilet la concert sau de transmiterea unui buchet de flori unei persoane dragi, trebuie sa stiti ca toate acestea atrag clienti in locatia dumneavoastra. In plus, fiecare plata dureaza pana la 60 de secunde, oferind siguranta de care clientul are nevoie pentru a se intoarce de fiecare data.

Instalarea, utilizarea si functionarea unui terminal de plata

Terminalul de plata poate sa suporte plati pentru diverse servicii cum sunt utilitatile sau produsele si serviciile unei firme.

Instalarea se realizeaza deosebit de usor si compania noastra va ofera posibilitatea de a beneficia de un astfel de sistem in toate punctele de lucru sau zonele dorite. Tot ce trebuie sa faceti pentru a comanda un astfel de terminal de plata este sa accesati site-ul nostru www.easypaysystem.ro unde aveti posibilitatea de a alege modelul dorit dar si sa va informati despre conditiile pe care trebuie sa le indepliniti pentru a putea detine un astfel de aparat. De asemenea, puteti sa gasiti si piese de schimb originale pentru aceste terminale si sa va bucurati de functionarea corespunzatoare a acestora.

——————

CONTACT:

Telefon: (+40) 753-999.918

E-mail: florentina.ispas@easypaysystem.ro