Alege un pop-up textil personalizat in functie de afacerea ta

14 aprilie 2021
Autor:
Suits Advertising

Este in cautarea unui sistem de afisare de tip pop-up textil?

Ti s-a intamplat sa treci pe langa un stand in cadrul unui targ si sa observi un panou care ti-a atras atentia instant si nu iti mai puteai lua privirea? Cu siguranta s-a intamplat pentru ca rolul unor astfel de sisteme pop-up textil este sa atraga atentia de la departare, oriunde ar fi amplasate. Astfel de mecanisme sunt utile pentru promovarea produselor sau a servicilor deoarece pe langa pretul avantajos, vei beneficia si de transport si montat usor.

Un astfel de pop-up textil iti garanteaza ca mesajul pe care il expui va ajunge la publicul tau fara prea multe batai de cap. Poti merge cu acestinstrument la orice tip de eveniment, fie unul mic sau de amploare, si cu siguranta vei fi remarcat. Comparativ cu alte sistem din aceeasi gama, un pop-up textil se poate personaliza dupa nevoi, se realizeaza dintr-un material textil placut la atingere si usor ca greutate. Iata aici ofertele Marele Print: https://www.mareleprint.ro/solutii/sisteme-de-expunere-signalistica/sisteme-expozitionale/pop-up-textil/
pop-up textil
Din punct de vedere al calitatii graficii, printul este realizat cu cerneala ecologica care nu are miros, fiind foarte rezistent la apa, sifonare si decolorare. Datorita calitatii oferite, poti imprima chiar si fotografii fara a se distruge calitatea.

Exista modele special confectionate pentru afacerea ta!

Gama sistemelor de pop-up textil este diversa si vine cu o majoritate satisfacatoare de modele si forme moderne. In comparatie cu sistemele clasice de expunere, acestea sunt mult mai avantajoase din punct de vedere financiar. Modelel disponibile se regasesc in forma de pana, steag, lacrima, dar pot fi facute si pe comanda dupa bunul plac.

Factorii care fac diferenta sunt transportarea usoare si montarea rapida. Se poate monta de catre o singura persoana, fapt ce usureaza munca si costurile. In cazul unei crize de timp, acest avantaj se va resimti. Si sa nu uitam faptul ca materialul textil se poate spala! Datorita calitatii materialului care este rezistent la sifonare, la apa si la decolorare. Echipa Marele Print te asteapta cu cele mai noi si de actualitate produse, la care se adauga multe alte promotii! Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne telefonic sau pe site!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram