fbpx

Alege un blat bucatarie pe gustul tau!

Cu siguranta, prin achizitionarea sau construirea unei locuintei devenim foarte entuziasmati si abia asteptam sa o amenajam dupa bunul plac. Cand vine vorba de a ne amenaja locuinta sunt zeci de idei ce ne trec prin minte si parca nu suntem de niciuna dintre acestea. Fie ca vorbim despre finisaje, despre mobilier, perdele, covoare sau diferite accesoriu, fiecare obiect in parte este important, iar impreuna trebuie sa formeze o atmosfera confortabila, care ne face sa simtim ca suntem acasa.

Desi in ceea ce tine de design sunt foarte multi specialisti, cele mai multe persoane opteaza pentru a-si amenaja individual locuinta, prin utilizarea anumitor idei, atat din mediul online, cat si din reviste sau din emisiuni tv, iar toate ideile, puse cap la cap, pot conduce la rezultatul mult visat. 

Cand vine vorba despre mobilier, aici lucrurile sunt putin mai complicate si mai diferite. Mobilierul este cel ce trebuie sa fie bine gandit, sa ne satisfaca nevoile si sa se potriveasca si cu stilul pe care dorim sa il adoptam. Fie ca vorbim despre un stil clasic, sau unul mai modern, nonconformist, mobilierul pe care dorim sa il avem in bucataria noastra trebuie sa ne multumeasca atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere al bunului gust si al design-ului. 

Pe langa acestea, el trebuie sa se potriveasca cu stilul predominant pe care il vom alege in decorarea bucatarie. Spre exemplu, ar fi destul de ciudat si nepotrivit, sa avem in bucatarie un mobilier modern, fara manere, cu un design simplu, iar scaunele si masa sa fie de tipul celor sculptate, stil clasic si elegant. Totodata, si alegerea unui blat bucatarie este un factor foarte important in ceea ce tine de potrivirea elementelor din bucataria noastra. 

De ce este importanta alegerea unui blat bucatarie?

Deoarece tot ceea ce inseamna pregatirea mesei se desfasoara pe un blat bucatarie, alegerea acestuia necesita sa fie una corecta, calitatea trebuie sa primeze, iar modelul sa se potriveasca cu restul mobilierului. Cand vine vorba de produse calitative si numai bune de imbinat cu elementele din bucataria ta, cei de la Regency Company pun la dispozitie o gama variata de tipuri de blat bucatarie, gata sa iti infrumuseteze locuinta. 

Pe langa model si material, atunci cand facem alegerea este important sa tinem cont si de parerea altor clienti care au utilizat acel tip de blat. Dorind sa aflam un feedback din partea unui utilizator, i-am cerut Amaliei, din Cluj, sa ne impartaseasca experienta ei, iar aceasta ne-a marturisit: “Am ales un blat de la Regency Company deoarece am fost sfatuita de catre o prietena apropiata. Nu am stiut cat de important este blatul de bucatarie si ca este necesar sa fie calitativ. Deoarece il utilizez zilnic si deseori scap lucruri pe el, am realizat ca este foarte rezistent si nu este usor de zgariat. Cu toate ca este important sa fie de calitate, pe mine m-a cucerit modelul de tipul marmurei. Arata efectiv spectaculos, iar cand l-am montat aveam impresia ca e marmura adevarata.”