Alege ți din timp uneltele necesare proiectelor de toamna

Deși suntem în luna august, am început deja să ne gândim la toamnă. Fie că pregătim via de cules sau amenajăm locuința, la Brico Dépôt găsim în această perioadă produse dedicate proiectelor interioare și exterioare, la cele mai mici prețuri.

După un an întreg în care ai lucrat via, a venit în sfârșit timpul să-ți pregătești inventarul pentru culegerea și prelucrarea strugurilor de vin. În noul catalog Brico Dépôt vei găsi tot ce ai nevoie pentru această operațiune: zdrobitor și presă de struguri, damigene și dopuri simple sau cu fierbător. E prima ta recoltă? Ține minte că strugurii albi se culeg primii, cei roșii la 10-15 zile distanță, iar soiurile aromate se culeg ultimele.

În popor se spune că omul gospodar își face iarna car și vara sanie. Catalogul Brico Dépôt, valabil în perioada 13 – 26 august, include produse dedicate amenajărilor de toamnă, precum și soluții de încălzire pentru vreme rea.

În special mansarda trebuie pregătită pentru sezonul ploios. Acum e momentul să-i schimbi ferestrele, să pui rame de etanșare și să le izolezi cu folii speciale, pe care le găsești în depozitele Brico Dépôt.

Te-ai apucat de renovat, dar îți lipsește trusa de scule? La Brico Dépôt ai seturi Magnusson cu garanție pe viață. În plus, poți cumpăra vrac dibluri, șaibe, cuie sau șuruburi. E ușor să alegi cel mai bun mix: selectezi modelul, cântărești și plătești cantitatea dorită.

Începând cu 13 august, produsele „Stop Preț” îţi aduc cele mai mici prețuri la tencuiala decorativă, bucătării, cabine de duș cu hidromasaj, mobilier pentru baie, parchet, gresie și faianţă.

Descoperă toate produsele din noul catalog în depozite, online sau pe aplicația mobilă BRICODEPOT!
„Stop Preț” înseamnă produse disponibile periodic, la momentul potrivit, în cantități limitate, la cele mai mici prețuri.