Alege servicii complete de curatenie pentru companii! Preturi avantajoase, rezultate fara pata!

curatenie pentru companii

 

Intr-o lume in care preturile se tot maresc pe diverse motive, ne face placere sa observam ca inca sunt firme ale caror tarife au ramas neschimbate de multi ani.

Mai exact, anumite  firme de curatenie pentru companii

Si asta nu pentru ca solutiile folosite sunt chiar accesibile sau pentru ca efortul depus este minim, dar inca mergem pe principiul “lucrul facut de mine are o mai mare garantie”. Nu se poate spune ca este intradevar un concept sanatos, tinand cont de diversitatea ofertelor pe piata si de competia acerba intre aceste firme. Pur si simplu, nu multi se aventureaza catre aceste servicii.

Dar de ce sa nu apelam la servicii profesionale de curatenie pentru companii atunci cand avem nevoie si alegem in schimb, sa dedicam efort, timp, bani si nervi?

CleanSpot este o firma care sta la dispozitia doritorilor cu o gama diversificata de servicii si produse folosite.

Putem gasi in oferta lor servicii de curatenie amanuntita pentru acasa sau pentru sediile companiilor, indiferent ca este o curetenie de intretinere sau dupa constructor, iar pe langa produsele profesionale de curatenie exista si o gama de produse ecologice bazata pe solutii ce sa gasesc la indemana oricui: otet, lamaie, bicarbonat, surprinzator nu?

Imaginea unei companii, influentata de curatenia din interiorul spatiului

Nu vom lua in calcul marile intalniri de afaceri intre CEO sau importanti directori, pentru ca nu toti ocupam astfel de functii, dar cu siguranta multi dintre noi am avut de-a face cu cladiri de birouri ale diferitelor companii: poate pentru a efectua niste plati, a cere niste informatii sau chiar pentru un interviu de angajare.

Oare nu curatenia este primul lucru pe care il observam, de multe ori chiar inainte de la pasi in spatele usilor de sticla?

Toate institutiile cred despre ele ca: se respecta si isi respecta angajatii si clientii, ca sunt serioase si de incredere, dar cum am putea sa credem ca o companie poate fi atenta cu angajatii ei atunci cand prin usile de sticla nu poti vedea din cauza amprentelor, sau cand in loc sa pasesti pe covorul de la intrare alegi sa il ocolesti?

Iar prin curatenie la o companie nu ne referim doar la usa de la intrare, ci si la geamurile acelea imense unde nici cea mai bogata imaginatie nu poate concepe o doamna iesita trei sferturi pe geam cu improvizatii de trei metri lungime pentru a reusi sa lase razele soarelui sa patrunda in incaperi.

Pentru astfel de situatii dificile, pentru a elimina riscurile aparute si pentru garantia  calitatii serviciului efectuat, echipa CleanSpot se ocupa de curatenia pentru companii.

Servicii eficiente de curatenie pentru companii, la preturi speciale

Nu doar ca este mult mai avantajos sa apelam o firma care sa se ocupe de curatenia zilnica a companiilor, dar este si mult mai sigur.

CleanSpot se poate ocupa de colectarea gunoiului, igienizarea bailor, bucatariilor si a salilor de mese, spalarea mecanizata a mochetei, a gresiei  si chiar spalarea mecanizata a pardoselelor din depozite. Bineinteles se poate ocupa de spalarea fatadelor de cladiri si a geamurilor greu accesibile pentru care oricum este necesar sa apelam la serviciile unei firme dedicate. Daca luam in calcul si curatarea canapelelor din salile de intalniri sau birourile directorilor atunci cu siguranta nu putem pune aceasta raspundere pe umerii doamnei ce se ocupa de curatenie.

Compania dumneavostra detine si flota de masini care se cer a fi minutios curatate? Cabine de tir, autoturisme, rulote si poate chiar un avion privat atunci cu siguranta nu va permiteti sa riscati, firma de curatenie pentru companii este solutia ideala!

——————————-

CONTACT

WEBSITE: https://cleanspot.ro/

EMAIL: office@cleanspot.ro

TELEFON: 0743188243 / 0747171409