fbpx

Alege pile unghii profesionale de la Sergal Nails

Stiai ca pilele de proasta calitate iti pot deteriora sever unghiile? De ce sa risti si sa nu alegi produse de calitate de la Sergal Nails, magazin ce ofera produse pentru manichiura si pedichiura profesionale.

Tipuri de pile pe care le puteti alege de la Sergal Nails:

  • Buffar cu abraziune dura (pentru unghii de toate tipurile)
  • Buffar cu abraziune medie (pentru unghii de toate tipurile)
  • Pila din titan, dura, ce are in componenta fire de diamant (pentru unghii false)
  • Pila profesionala Master. Se poate dezinfecta cu Mikrozid sau orice alt dezinfectant (pentru unghii false)

– cu abraziune 80/80

– alba sau neagra cu abraziune 100/100

– cu abraziune semi-dura 100/150

– alba sau gri cu abraziune semi-dura 100/180

  • Pila marca Mariett. Se poate dezinfecta cu Mikrozid sau orice alt dezinfectant (pentru unghii false)

– cu abraziune extra-dura 60/60

– cu abraziune dura 80/80 pe alb sau gri

– cu abraziune dura 80/100

– cu abraziune dura 100/100

  • Pila banana, cu abraziune semi-dura 100/180 (pentru unghii false)
  • Pila lata neagra, cu abraziune 100/180 (pentru unghii false)

Pentru a intelege mai bine ce inseamna tipul de abraziune este bine sa stii ca intre 80-100 inseamna o textura foarte dura, intre 120 si 150 este o textura dura, intre 180-240 este o textura medie, 400 reprezinta o textura fina, iar 600 este o textura foarte fina.

Daca ai nevoie de o pila pentru scurtatul unghiilor naturale ar fi bine sa alegi pile cu o abrazivitate medie, iar pentru suprafata unghiilor, doar pentru a da luciu, alege pile cu textura fina si foarte fina. In cazul unghiilor false, sunt potrivite pilele cu abrazivitate medie, iar la final poti folosi pe cele cu grad mai scazut de abrazivitate. Pentru unghii naturale, sensibile alege pilele de sticla, ce sunt special concepute pentru acest tip de unghii.

Atunci cand alegi pile trebuie sa tii cont de tipul de unghii pentru care vrei sa le folosesti si, implicit, gradul de abrazivitate. Forma, culoarea sau modelul nu sunt criterii atat de importante.

A avea unghii frumoase si ingrijite este essential pentru o femeie. Specialistii spun ca unghiile sunt de fapt ca o carte de vizita, acestea fiind printre primele lucruri la care se uita persoanele din jur. Trebuie sa stii ce tip de manichiura sa alegi in functie de evenimentul la care participi, anotimp, locul de munca sau pur si simplu starea ta de spirit. Alege o pila de calitate si pileste-ti unghiile intr-un singur sens, de obicei de la marginea unghiei inspre centru. Miscarea inversa va dauna unghiilor tale, ca si pilirea in exces ce va duce la ruperea si exfolierea lor.

Nu te zgarci atunci cand iti alegi o pila profesionala. Poti sa alegi, desigur, una de proasta calitate si mai ieftina, in schimb vei da o gramada de bani pe tratamente si solutii ca sa iti repari unghiile din cauza acestor produse neprofesionale. Sergal Nails iti ofera produse de calitate la preturi avantajoase, tocmai pentru a nu compromite calitatea si sanatatea unghiilor tale.