Alege pentru acoperisul tau tigla metalica ieftina de calitate

Daca urmeaza sa refaci acoperisul casei pentru ca nu mai esti sigur de rezistenta acestuia in fata conditiilor meteorologice ce urmeaza sau pur si simplu iti doresti sa oferi o nouă invelitoare casei tale, sau esti in proces de constructie a unei case noi pentru care iti doresti sa faci totul perfect, atunci alege BDM Roof System ca partener de constructii deoarece acesta iti poate oferii cele mai bune solutii. Pentru un acoperis usor, la preturi reduse, poti alege tigla metalică ieftina de la BDM Roof System care v-a servi drept invelis casei tale o perioadă lunga de timp.

Acoperisul este probabil cea mai importanta parte a unei case, cand cumperi o locuinta, este important ca prima data sa te uiti la calitatea acoperisului, scheletul de lemn trebuie sa arate stabil si bine executat iar tigla sa iti sugereze ca v-a rezista inca o perioadă lunga de timp, astfel v-ei stii ca nu trebuie sa incestesti o suma mare de bani imediat după ce cumperi casa, deoarece realizarea acoperisului este cea mai costisitoare parte.

Care sunt avantajele folosirii tiglei metalice in locul celei ceramice?

In primul rand pretul tiglei metalice este mult mai mic decat cel al tiglei ceramice, cu toate acestea calitatea este si ea ridicata, tigla metalică avand o durata de viata de la 20 la 50 de ani in cazul tiglei produse de compania Budmat Venecja (singura companie producatoare de tigla metalică de pe piata care ofera 50 ani garantie pentru produsul sau). Sper deosebire de tigla ceramica, tigla metalică are o greutate pe mp mult mai mica dar si poate fi aplicata mult mai usor pe acoperis datorita dimensiunilor sale mari, poti acoperi chiar si 100 mp de acoperis intr-o zi. Daca vrei ca locuinta ta sa fie diferita fata de celelalte, poti alege ca acoperisul sa aibe o culoare aparte, ai la dispoziție peste 20 de culori din care poti alege.

Alege BDM Roof System, pentru un acoperis care dureaza

In doar cativa pasi simpli poti primi tigla la tine acasa in cele mai bune conditii, iar in 72 de ore de la achitarea avansului tigla ta este livrata gratuit. Poti alege una din patru metode de a complecta o cerere de oferta disponibile pe site-ul www.acoperisuri.info iar in urma analizarii cererii tale de oferta, specialistii companiei iti pot oferii cele mai bune solutii in functie de bugetul pe care il ai disponibil, arhitectura si proiectul casei.

De ce sa alegi BDM System?

Daca iti doresti ca acoperisul tau sa dureze si sa fie rezistent in fata conditiilor meteorologice de tot felul, trebuie sa alegi sa lucrezi cu profesionisti sa te bazezi pe sfaturile celor care stiu cat mai multe din acest domeniu din propriile experiente ci nu din auzite. Aflandu-se pe piata din tara de peste 10 ani, BDM Roof System a realizat peste 2500 de acoperisuri si a încheiat parteneriate cu firme priducatoare si distribuitoare de sisteme de invelis al casei de cea mai înaltă calitate. Printre firmele cu care compania colaborează amintim: Bilka, Tondach, Decra si altele care iti pot oferii atat tigla metalica ieftina cat si tigla ceramica.