Alege o solutie ingenioasa pentru casa ta – pardoseala modulara

12 martie 2018
Autor:
Suits Advertising

Daca sunteti in cautarea unui nou mod de a va amenaja locuinta interioara, pardoseala modulara este una dintre posibilitati. Veti observa ca aceasta se aseamana destul de mult cu parchetul laminat, avand totusi o mica diferenta.

Se poate monta pardoseala modulara de catre o persoana?

pardoseala modulara 1

Principala diferenta este ca la capete este curbata. Dar vine cu un avantaj foarte important pentru client si acela ca au fost create in asa fel incat sa fie extrem de usor sa fie montate. Astfel ca daca va doriti o schimbare rapida a interiorului casei dumneavoastra, dar nu aveti o prea mare experienta in domeniul contructiilor, pardoseala modulara este alegerea potrivita pentru dumneavoastra.

Din cele de mai sus se poate concluziona ca pardoseala modulara este o alegere perfecta pentru cei care nu se pricep la constructii. Iar mai mult de atat, nu veti avea nevoie nici de ajutorul altei persoane pentru a o monta. Montarea este extrem de usoara deoarece pardoseala modulara vine cu un adeziv gata lipit de spatele materialului. Iar tot ce trebuie sa faca cumparatorul este sa deslipeasca banda de protectie, iar lamele se vor aplica cu mare usurinta. Rezultatul va fi unul spectaculos.

Care sunt motivele pentru care sa alegeti pardoseala modulara?

Poate ca inca nu v-ati convins ca pardoseala modulara este o alegere potrivita pentru dumneavoastra. Poate ca montarea facila nu este un motiv destul de convingator. Un alt motiv pentru care ati putea alege acest tip de pardoseala este faptul ca pretul nu este crescut, astfel ca se potriveste unei game foarte mari de consumatori. Iar mai mult de atat are si o durata mare de viata, astfel ca puteti considera ca ati facut o investitie prin achizitionarea acestui tip de pardoseli.

pardoseala modulara

De asemenea, este o alegere potrivita si pentru camera copiilor deoare este rezistenta, usor de curatat si antibacteriana. Nu in cele din urma, in functie de preferintele dumneavoastra, puteti alege tipul de textura dorit.

Daca te decizi sa achizitionezi pardoseala modulara atunci apeleaza la firma smartfloors.ro care vine cu o gama larga din care poti alege. Vei gasi pe site-ul acestora mai mult ca sigur un model care sa fie pe placul tau. Iar modelul ales va aduce schimbarea pe care o doreai locuintei tale. Mai mult de atat, nu trebuie sa iti faci griji in privinta montarii pardoselii modulare caci acestea au fost gandite in asa fel incat sa fie accesibile oricarui tip de consumator. Astfel ca nu trebuie sa ai experienta in domeniul constructiilor pentru a o putea monta usor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram