fbpx

Alege o rochie pentru evenimentele importante ale iernii – inspiră-te de aici

Zenda.ro

Modelele de rochii sunt cea mai bună opțiune atunci când vrei să pui accentul pe feminitate. Rochiile sunt perfecte chiar și pentru zilele cu temperaturi scăzute. Ai aici câteva idei pentru a profita de rochii elegante chiar și în perioada rece.

  1. Asortează diferite croieli de rochii de zi cu cizme lungi pentru a părea mai înaltă. Deși acest model de rochie nu este pentru orice tip de corp, o pereche de cizme lungi te poate ajuta să dai impresia unor picioare lungi și unei talii mai suple.
  2. Poți purta rochii elegante sub genunchi (tricotate sau din bumbac) cu diverse modele de ghete sau bocanci. Astfel vei obține un look actual și te vei simți foarte confortabil.
  3. La evenimente speciale poți purta rochii de seara scurte sau de lungime medie cu pantofi dama. O pereche de pantofi s-ar potrivi perfect unei rochii negre din dantelă sau catifea. Un sacou sau palton îți vor întregi un look elegant și curat.

Acum că ai câteva ținute, rochiile pot deveni articolul tău vestimentar favorit. Zenda.ro îți oferă numeroase variante de rochii în toate culorile, confecționate din texturi diverse, pentru toate gusturile și siluetele.