fbpx

Alege o baterie senzor pentru igiena corespunzatoare a familiei tale. Mai ai si alte motive!

Nu intamplator, pentru ca acest echipament sanitar se dovedeste extrem de eficient, contribuind la sporirea confortului tau pe mai multe planuri.

O baterie senzor este unul dintre cele mai populare obiecte sanitare din ziua de azi.

Economisesti apa, te asiguri de igiena corespunzatoare a intregii familii, poti ingriji si curata bateria mult mai simplu, mai rapid si mai usor, si te afli in siguranta. Sunt doar cateva motive pentru care merita sa achizitionezi o baterie senzor. Mai multe informatii si sfaturi pentru tine, in acest articol.

Cum functioneaza o baterie senzor?

O baterie senzor este cea pe care o intalnesti, de regula, in marile centre comerciale si mall-uri. Elementul care diferentiaza acest tip de baterie fata de oricare alta este modul de pornire si de inchidere a apei. O baterie senzor detecteaza simpla prezenta a mainilor, care declanseaza pornirea apei. Senzorul este cel care detecteaza prezenta sau miscarea mainilor, de aceea trebuie sa te asiguri ca distanta este una corespunzatoare pentru a putea activa functionarea apei. In principiu, o baterie senzor este mult mai apreciata de cumparatori, fata de o baterie simpla cu monocomanda sau cu dubla comanda, sau chiar si fata de o baterie cu buton de oprire automata. Confortul este unul dintre principalele avantaje aduse.

Alege o baterie senzor pentru a face economie de apa

Facturile mai scazute la final sunt unul dintre obiectivele pe care orice familie le are. Mai ales atunci cand familia este una numeroasa, consumul de apa trebuie sa fie supravegheat in mod atent. O solutie simpla si eficienta este o baterie senzor care face toata treaba in locul tau. Consumul nesupravegheat de apa nu va mai avea loc, iar rezultatul se va simti la finalul lunii, atunci cand vei vedea facturile mult mai scazute. Mai mult decat atat, bateriile de chiuveta din gama premium de produse, precum bateriile Grohe, au un sistem inteligent prin care reduc si mai mult consumul de apa, fara ca tu sa simti acest lucru. Siguranta si economia sunt doua dintre avantajele de a alege o baterie senzor de calitate premium garantata Grohe.

Alege o baterie senzor pentru a te asigura de un proces de igiena corespunzator

Germenii si bacteriile sunt arhiprezenti. Fiecare atingere cu mainile a diverselor obiecte, inclusiv cu bateria de chiuveta, este un context de a intra in contact cu ele. De aceea, o baterie senzor se dovedeste un instrument esential pentru a te asigura de un proces de igiena corespunzator. Faptul ca nu trebuie sa deschizi sau sa inchizi robinetul manual este un atuu si te ajuta sa ai parte de o spalare a mainilor corecta.

Este unul dintre cele mai importante motive pentru care merita sa achizitionezi o baterie senzor. Si pentru ca atunci cand vine vorba de locuinta, nu trebuie sa faci rabat de la calitate, asigura-te ca vei alege aici o baterie senzor de calitate premium, care sa iti aduca la pachet toate avantajele. Un plus de confort!

De unde cumperi o baterie senzor la calitate premium garantata?

Poti sa faci achizitia inclusiv din mediul online. Alege un magazin recomandat de clienti, ce vinde numai o gama de produse premium, de calitate superioara. Este vorba de baterii-lux.ro, un magazin online popular in randul cumparatorilor bine inspirati. Baterii-lux.ro te asteapta si cu reduceri substantiale la produse.