Alege lenjerii de pat potrivite in functie de material

lenjerii de pat

Pentru ca dormitorul dumneavoastra sa capete cu totul un alt aspect trebuie sa faceti doar un singur lucru si anume sa achizitionati un nou set de lenjerii de pat. Pentru ca decizia a fie cea potrivita trebuie sa tineti cont de cateva aspecte care va vor garanta calitatea lenjeriei de pat pe care vreti sa o achizitionati.

Cel mai important factor este materialul din care aceste asternuturi de pat sunt confectionate. Daca acestea sunt calitative veti avea asigurata durabilitatea lor. Priviti partea plina a paharului: in functie de preferunte aveti o gama larga din care puteti sa alegeti. De exemplu, puteti sa alegeti lenjerii de pat din bumbac, matase sau chiar poliester.
lenjerii de pat

Ce lenjerii de pat sunt dezavantajoase?

Exista desigur o serie de beneficii si o serie de dezavantaje atunci cand vine vorba de lenjerii de pat. Asadar, daca este vorba despre lenjerii de pat din satin sau matase putem sa enumeram urmatoarele minusuri:

  • In comparatie cu alte asternuturi pat la fel de calitative acestea au un pret destul de ridicat;
  • In timpul iernii, al sezonului rece, nu sunt deloc de ajutor, neretinand caldura;
  • Se curata destul de greu, acest proces devenind o provocare pentru orice gospodina.

Iata ce materiale sa alegi pentru aceste asternuturi

Totul tine de ceea ce preferati dumneavoastra. Unele produse prezinta mai multe avantaje decat celelalte si trebuie sa alegeti cu grija. Veti regasi in continuarea articolului principalele preferinte ale cumparatorilor:

Bumbacul – cel mai cautat si ales material in materie de asternuturi pat. Cel mai important aspect este raportul calitate – pret. In plus, este un material ideal indiferent de sezon, fie iarna sau vara.

Poliesterul – avand in vedere partea opusa, adica asternutuile de pat din bumbac, acestea din poliester au un pret mai redus. Din pacate, cel mai mare dezavantaj al acestor produse de pat din poliester este faptul ca nu sunt deloc prietenoase cu pielea, nelasand-o sa respire. Daca doriti sa alegeti aceasta lenjerie de pat din polierster pentru camera copiilor dumneavoastra exista si niste avantaje importante: petele se vor curata mult mai usor in comparatie cu lenjeriile din bumbac deoarece este un material mai rezistent.

La patone.ro preturile au intrat in vacanta si ele si vei avea parte de cele mai avantajoase reduceri. Intra chiar acum pe site si vezi ce modele ti-au pregatit specialistii in lenjerii de pat. In plus, transportul este gratuit!