Alege jante de calitate

Un set de jante aliaj este in prezent cea mai rapida metoda prin care orice pasionat auto isi poate schimba aspectul masinii sale si prin care poate mari performantele autoturismului. Da, ati auzit bine, jantele nu au doar un rol estetic important cat sunt si foarte importante pe partea de aspect tehnic. Un set de jante auto in stare buna este crucial pentru un condus sigur si performant. Acest aspect este valabil indiferent de masina pe care o aveti, din gama compacta, medie sau SUV, jantele fiind importante pentru orice gama de autoturisme. In cazul in care folositi masina pentru off road, exista jante speciale pentru acest sport cu ET negativ ce ofera o rezistenta marita la socuri si permit montarea de anvelope 4×4 eficiente.

Jantele auto afecteaza in principal modul in care masina se comporta pe viraje. Cu cat jantele sunt mai usoare, cu atat masina se va deplasa mai lejer prin viraje. De asemenea, un set de jante aliaj premium permite o distanta de franare mai scazuta si o distanta de accelerare mai scurta. Aceste aspecte se resimt la toate tipurile de autoturisme, in special la cele de performanta. De asemenea, pentru a putea resimti cu adevarat avantajul pe care un set de jante aliaj il ofera, este important sa montati jante auto cu dimensiune potrivita pentru masina dvs.

De asemenea, forma jantelor este esentiala in buna aerisire a sistemul de franare si racirea sa. Daca forma jantei nu permite o buna trecere a curentilor de aer prin ea, sistemul de franare se incalzeste mult mai rapid iar durata sa de viata in timp poate scadea.

Este important sa rulati mereu cu jante aliaj de calitate si sa nu optati pentru copii dupa modelele originale fabicate de producator. Jantele aftermarket de la producatori renumiti ofera garantia calitatii si a responsabilitatii, ceea ce copiile de jante nu o fac. Puteti gasi un set de jante aliaj ieftine online, la un pret accesibil pentru orice sofer.