fbpx

Alege invelitoare pentru casa ta tigla clasic de la BDM Roof System

Constructia unei case sau renovarea ei necesita foarte multe cheltuieli dar si atentie, dintre toate partile componente ale unei case, acoperisul este unul din cele mai importante, daca iti cumperi o casa si aceasta are acoperisul slab este foarte probabil ca in urmatorii ani sa trebuiasca sa investesti intr-unul nou, la fel este cand construiesti o casa noua, investește de la inceput in produse de calitate, nu neapărat scumpe, dar alege firme in care poti avea incredere. Daca esti in cautare de tigla clasic pentru casa ta si nu stii ce sa alegi din sutele de oferte pe care le ai la dispozitie, BDM Roof System iti sta la dispozitie atat cu recomandari cat si cu servicii de montaj dar si cu tigla de calitate la cele mai avantajoase preturi. Aici poti gasii tigla clasic, tigla metalica, tigla ceramica si mupte apte produse potrivite pentru un acoperis care sa reziste in timp.

BDM Roof System, partenerul tau de incredere oricând

Aflandu-se pe piata din Romania de peste 10 ani, BDM Roof System este distribuitor si importator de sisteme de invelitori pentru case. In timpul existentei pe piata, compania a oncheiat parteneriate cu producatori de tigla de cea mai inalta calitate care o poti gasii la preturi accesibile. Un prim partener a fost Bilka Steel, aceasta este singura companie din tara care păstrează materia prima din care urmeaza sa fie fabricata tigla in conditiile indicate de catre combinatele siderurgice. In 2009 a început colaborarea cu Bilka Steel, fiind distribuitor pentru zona de sud a Romaniei iar din 2011, BDM Roof System a început distribuirea pe intreaga suprafata a tarii, tot in acelasi an a început colaborarea cu Tondach, producator de tigla ceramica. Printre colaboratori mai amintim si companiile Decra si Budmat. In prezent compania BDM Roof System a realizat peste 3200 de proiecte, din care in jur de 2300 au fost cu tigla de la Bilka. Clientii sunt cei care conteaza la sfarsit insa si acestia se declara multumiti de serviciile primite. Comanda oricand si in 72 de ore poti primii tigla acasa.

Tigla clasic, o soluție potrivita pentru un acoperis rezistent

Acoperisul reprezinta partea cea mai costisitoare din constructia unei case, insa daca alegi tigla metalică clasic, te poti bucura de costuri mult mai scazute. Datorita faptului ca are dimensiuni mari si suprafata de acoperire mare intr-un timp scazut, pretul la montaj este mai ieftin spre deosebire de pretul montajului pentru tigla ceramica, de asemenea ai nevoie de mai putine pachete de tigla metalica pentru o suprafata mare si astfel poti economisi banii pe care ii dadeai pe tigla ceramica pentru a decora exterioriorul asa cum iti place. Ai la dispozitie 25 de culori lucioase si mate din carebaia poti alege, poti asorta acoperisul cu culoarea casei. Acceseaza oricand pe aici si alege ce ti se potriveste

Daca nu stii ce sa alegi, solicita parerea unui specialist in domeniu la unul din numerele de telefon sau pe mail:

0756.112.111

0735.231.208

[email protected]