Alege GERARD un acoperis pentru o viata Reducere de 25 pâna la 30 septembrie

Indiferent unde decizi sa-ti construiesti casa, acoperisurile Gerard sunt destinate sa completeze proiecte arhitecturale ce reusesc sa surprinda prin valentele inovative si în acelasi timp sa inspire caldura unui camin atemporal, menit sa adaposteasca multe generatii.

Dincolo de aspectul estetic deosebit al profilelor Gerard, avantajele tehnologice sunt remarcabile. Modulele de tigla Gerard au o structura stratificata, fiind realizate din otel foarte maleabil, rezistent si usor, acoperite apoi cu un strat de aluminiu-zinc (Zincalume®), cu proprietati anticorozive. Peste acest strat este aplicat un strat de pasivizare (un lac acrilic si o rasina acrilica) ce actioneaza ca inhibitor de muschi, licheni si alge, iar finisajul este realizat cu granule de piatra naturala, acoperite la rândul lor cu un lac acrilic transparent ce acopera porii pietrei naturale si constituie o ultima bariera de protectie.

GERARD este nr. 1 pe piata tiglei metalice cu acoperire de piatra naturala, datorita caracteristicilor sale tehnice, dar si diversitatii de profile si variante coloristice. Gerard a tinut cont întotdeauna de stilul arhitectural pe care acoperisul îl imprima casei. De aceea, ofera o gama variata de profile: Heritage, Classic, Shake, Shingle si Milano si 10 variante coloristice.

Promotia GERARD este disponibila în reteaua nationala, la peste 100 de parteneri, firme specializate de distributie si montaj a produselor pentru acoperis, dar si în retele de bricolaj.