fbpx

Alege cutii pizza de la Snick Ambalaje pentru calitatea livrarilor

cutii pizza snick ambalaje

Fie ca suntem consumatori, fie ca avem o afacere in domeniul HoReCa, cu siguranta ne dorim sa primim sau sa oferim servicii de calitate, mai ales in domeniul de alimentatie publica.

Acesta este un domeniu deosebit de important, deoarece este o diferenta intre a manca bine si a manca sanatos. De cele mai multe ori felul in care este prezentata mancarea lasa de dorit si firesc, nici nu ne mai atingem de ea.

Mai ales acum, in plin sezon estival, nu mai avem chef sa stam si sa gatim si atunci recurgem la clasica comanda de livrare a unui meniu care sa fie gustos si hranitor in acelasi timp. Si ce altceva poate fi mai delicios decat pizza, un preparat care poate fi gatit in diverse feluri?

Pizza bine ambalata este mai gustoasa

De obicei, delicioasa pizza vine livrata in cutii pizza, ambalaje special concepute ca sa o pastreze calda si in forma in care a fost coapta.

Este deosebit de importanta calitatea ambalajului, deoarece acesta, daca este mai subtire se poate deteriora sau chiar rupe in timpul transportului, indiferent cat de atenta este persoana care le livreaza. Fara indoiala ca accentul trebuie pus si pe ambalaje rezistente, nu doar pe mancarea ambalata inauntru.

Unul dintre furnizorii de ambalaje care nu fac rabat la calitate este si Snick Ambalaje, care poate fi gasit pe pagina oficiala Snick-ambalaje.com. 

Ambalaje diverse pentru diferite intrebuintari

Ambalajele distribuite de Snick Ambalaje furnizorilor din industria HoReCa respecta cu strictete normele de calitate ale mediului inconjurator, fiind confectionate in totalitate din materiale prietenoase care se dezintegreaza usor atunci cand sunt aruncate.

Astfel, Snick Ambalaje ofera o gama larga de ambalaje diverse, necesare pentru catering si street-food, pentru cofetarii si gelaterii, evenimente si receptii diverse, cafenele si smoothie bars, pizzerii si rotiserii.

Totodata, pune accent pe inovatie, respectiv pe crearea acelor ambalaje care sunt biodegradabile, realizate indeosebi din hartie sau carton prestat, dar care sunt rezistente la temperaturi inalte si pot fi folosite si in cuptorul cu microunde.

Calitatea ambalajelor livrate de Snick Ambalaje este incontestabila. In plus ea vine la pachet si cu anumite reduceri substantiale. Astfel, daca o comanda depaseste un minim de 2500 lei pe luna se primeste discount de 10% la fiecare comanda lansata pe site.

In plus, pentru cei care vor sa testeze ambalajele pun la dispozitia clientilor interesati o sacosa cu mostre care contine o mostra gratuita din ambalajele dorite. In felul acesta toata lumea are de castigat din aceasta colaborare furnizor-client.

Cutii pentru pizzerii si rotiserii

Cutiile pentru livrarea de pizza sunt confectionate din PAP, un tip de carton rezistent, dar si biodegradabil in acelasi timp si pot fi albe, transparente sau in nuanta de maro. Forma produsului este patrata. Odata cu ambalajele de pizza se pot comanda si acele separatoare pentru produs, dar si sosiere cu capac atasat, transparente care vor fi folosite pentru sosuri. Acestea sunt produse rezistente care pot fi folosite si in cuptorul cu microunde.

Pentru mai multe detalii despre produse si preturi accesati pagina oficiala Snick Ambalaje.

Contact: [email protected]