Alege cele mai noi cartuse de pe piata pentru imprimanta ta

cartuse imprimanta

Ce este o imprimanta?

Cu totii am utilizat-o, o avem la birou, acasa, dar multi nu stim sa o definim. O imprimanta este o componenta periferica a unui computer care reproduce un text ori o imagina pe un material fizic, deobicei hartie, dar nu numai luand in calcul imprimantele 3D care pot imprima pur si simplu obiecte. Pentru ca o imprimanta sa functioneze, aceasta are nevoie s ai se schimbe permanent cartusele.

In functie de model, acestea se pot conecta la un calculator prin USB, prin retea, prin Wi-FI, etc. In prezent, exista si multifunctionalele, imprimante ce detin si scanner si fax, si pot lucra si independent de un PC.

cartuse imprimanta

De ce sunt importante cartusele unei imprimante?

Imprimante functioneaza pe baza de cartuse, astfel ca mai jos veti gasi tot ce trebuie sa stiti despre cumpararea, inlocuirea, reciclarea si tipurile existente pe piata, dar si diferentele dintre cartuse.

Un proces complex il reprezinta atat fabricarea, cat si asamblarea de cartuse imprimanta, deoarece sunt antrenate sute de mecanisme. Spre exemplu, atunci cand decizi sa înlocuiesti cartusul sau toner-ul cu unul original, e ca si cum ai avea o imprimanta/multifunctionala noua.

Pentru o durata de viata mai lunga si pentru printuri impecabile, trebuie sa intelegi si sa alegi tipul de cartus de care ai nevoie si care sunt optiunile disponibile.

Cartusele de imprimanta sunt clasificate in trei categorii principale: cartusele OEM, cele compatibile si cele remanufacturate.

Cum si cand trebuie sa schimbi cartusele imprimantei

In momentul in care observi ca tiparirea nu mai este clara, iar culorile sunt strese, este un principal semn ca trebuie sa inlocuiesti cartusul imprimantei tale. Aceasta iti va trimite un semn atunci cand se goleste, iar majoritatea imprimantelor ofera si posibilitatea de a verifica nivelul de cerneala.

Procesul de inlocuire de cartuse imprimanta nu este dificil. Acesta poate sa difere in functie de modelul de imprimanta, dar in cazul tuturor tipurilor de cartuse imprimanta, acestea sunt sigilate. Deci, asigura-te ca ai scos banda protectoare intotdeauna inainte de a il introduce in imprimanta.

DPAP iti ofera cartuse pentru imprimanta la preturi avantajoase!

DPAP este construit cu grija si multa atentie. Astfel, ne dorim sa imbunatatim procesul de achizitie al companiilor din Romania prin intermediul platformei corporate, prin disciplina pe care am impus-o in aproare 20 de ani de experienta. De asemenea, ne propunem sa integram (ca furnizor) toate solutiile si produsele de care are nevoie o companie prin dezvoltarea unor departamente specializate pentru cele mai uzuale game de nevoi, prin consecventa brandului DPAP.