Alege cele mai bune prize si scapi de stres

In 1947, 200 de milioane de oameni de pe toata planeta au ascultat la radio nunta viitoarei regine Elisabeta a Angliei cu locotenentul Filip Mountbatten. Iti poti imagina cum e sa asculti o nunta la radio? Atat permitea tehnologia. Televizoarele erau o raritate absoluta. Instalatiile electrice erau abia la inceput, nici vorba de o diversitate de prize USB, becuri si gadgeturi.

Din pacate, multe cladiri vechi au ramas si astazi cu aceleasi instalatii subrede, cu aceleasi prize pe care nu te poti baza si care se incing si devin un pericol. Oricine locuieste in astfel de spatii ar trebui sa-si regandeasca rapid reteaua electrica si distribuirea prizelor pentru ca astazi, in 2017, traim cu totul si cu totul alte vremuri. Astazi avem la dispozitie prize si intrerupatoare Constanta, noi, sigure si adaptate ritmului vietii noastre.

Astazi, cand bateria telefonului scade sub 5% intri automat in panica. Ai nevoie de un  incarcator si de o priza. Daca ai pe ambele la indemana esti fericit. Daca nu, ai o problema. Daca nu merge internetul sau televizorul iarasi te simti deconectat de restul lumii, tradat si in nesiguranta. Daca te-ai mutat dintr-un apartament intr-altul si n-ai destule prize la indemana devii agitat si stresat. Ai nevoie de solutii pentru ca sigur n-ai sa asculti un meci la radio doar pentru ca n-ai priza pentru televizor sau priza USB. Le poti gasi pe toate la prize Gewiss Constanta.