Sfaturi pentru a alege cel mai bun portofel de dama!

femeie cu portofelul de dama in mana

Orice doamnă sau domnișoară care se respectă, nu duce lipsă de un astfel de accesoriu indispensabil, de un portofel de damă elegant, de calitate și care să spună ceva despre personalitatea acesteia.

Acesta ar trebui să fie permanent prezent în geanta femeilor și trebuie să impresioneze prin aspectul său, prin eleganță, prin stil și în același timp să fie și practic.

Gențile sunt foarte importante când vine vorba de ținuta unei doamne, însă se pare că și portofelele sunt la fel de prețuite. Dintr-o geantă de calitate, elegantă, o doamnă nu poate scoate la iveală un portofel mai prejos, care să nu se ridice la înălțimea așteptărilor. Astfel, trebuie să optezi pentru portofele damă de calitate și să nu neglijezi nici partea estetică.

În funcție de stilul pe care îl ai, poți opta pentru diferite modele de portofele și diferite materiale. Există foarte multe modele disponibile pe piață, important e ca tu să găsești portofelul care ți se potrivește cel mai bine.

Însă, pentru femei, orice achiziție e complicată, mai ales dacă vorbim de un accesoriu atât de important care este utilizat zilnic. Astfel, am adunat în acest articol câteva sfaturi practice despre cum să îți alegi portofelul astfel încât să fii mulțumită!

portofel de dama

În primul rând, portofelul trebuie să fie încăpător!

Nu trebuie să ignorăm utilitatea acestui accesoriu, astfel un portofel de calitate trebuie să aibă cel puțin două compartimente. Noi recomandăm modelele cunoscute care oferă compartimente speciale pentru carduri, monezi, acte importante sau cărți de vizită.

Dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți achiziționezi un portofel mult prea mare, care să nu încapă atunci când porți o geantă mică, pe umăr. Ar trebui să-ți achiziționezi un portofel de dimensiuni mai mici, însă cât mai încăpător.

Găsește un portofel potrivit stilurilor tale!

Poate te îmbraci de cele mai multe ori elegant, sau cu o ținută office pentru că asta implică jobul tău. În acest caz, ar trebui să optezi pentru un portofel negru, elegant și cât mai simplu, un portofel care să inspire celor din jur o persoană serioasă.

Poate însă ești mai copilăroasă, îți place să te îmbraci foarte colorat și să asortezi hainele în moduri și stiluri proprii. Atunci poți opta pentru un portofel mai diferit, un portofel roșu cu imprimeuri florale, unul crem, sau unul albastru lucios pentru a-ți completa ținuta avangardistă!

De ce să alegi un portofel din piele naturală?

Portofelele sun confecționate din diferite materiale, de la cele mai proaste imitații de piele și carton, până la aluminiu și în final pielea naturală. De ce să optezi pentru acest material?

  • Pentru că sunt mai rezistente
  • Pentru că sunt mai elegante
  • Pentru că sunt moi și ușor de întreținut
  • Sunt mai flexibile, astfel devin mai încăpătoare
  • Se asortează foarte ușor cu multe ținute, mai ales cele negre
De unde să achiziționezi un portofel din piele naturală de calitate?

PortofelulTău.ro este un site ce îți pune la dispoziție o gamă largă de modele de portofele din piele naturală, încât e imposibil să nu găsești măcar un model care să-ți facă cu ochiul! Ce mai aștepți? Schimbă-ți portofelul vechi acum, cât sunt reduceri!