Alege cea mai buna solutie de iluminat de pe piata

Becurile led au multiple avantaje, de aceea sunt cele mai utilizate de pe piata in momentul de fata, lasand in urma becurile incandescente, becurile economice si cele cu halogen. Multe persoane, din dorinta de a economisi bani si energie aleg becurile economice, care sunt atat de toxice, incat  US Environmental Protection Agency a creat un protocol de urgenta cu ceea ce trebuie facut in cazul ruperii unui bec economic datorita gazului otravitor care este eliberat. In interiorul acestor becuri economice concentratia de mercur este de 20 de ori mai mare decat maxima acceptata in aer, potrivit unui studiu realizat de cercetatori. Becurile led Philips sunt cele mai sigure de pe piata si ofera cele mai multe avantaje.

Avantajele becurilor led asupra iluminatului conventional. Eficienta energetica, versatilitatea, durata de viata si rezistenta la socuri sunt cele mai importante avantaje ale becurilor led, de aceea indiferent ca vreti sa instalati un sistem nou de iluminat sau vreti sa il modernizati pe cel vechi, cea mai buna alegere sunt becurile led. Un bec led e27 se potriveste perfect in camere in care este nevoie de mai multa lumina, in bucatarie, baie si birouri.

Becul led e14 este ideal pentru un iluminat cald, relaxant din zona de living sau dormitor. La Euro Vial Lighting gasiti o gama larga de becuri led, la preturi fara concurenta si calitate pe masura.