Alearga pentru un stil de viata sanatos la Crosul Universitatii Bucuresti cora Lujerului Challenge

Vino sambata, 20 mai 2017, in fata Facultatii de Drept (Bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 36-46, sector 5) si vei avea ocazia sa participi la o intrecere sportiva recreativa alaturi de personalitati de renume din lumea sportului precum Gabriela Szabo (fosta campioana olimpica la atletism), dar si Claudia Georgescu (Presedintele Federatiei Sportului Scolar si Universitar din cadrul Ministerului Educatiei Nationale).
Traseul are 3,8 km, startul este in Piata Operei (Facultatea de Drept), continua cu Splaiul Independentei – Soseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu, iar sosirea este in parcarea cora Lujerului.
Participarea este gratuita si sunt asteptati peste 3000 de alergatori.
Premiile vor fi substantiale pentru toate categoriile!
Aceasta este cea de-a 25-a editie a acestui cros, competitia sportiva devenind de-a lungul anilor un eveniment de referinta pentru pasionatii de alergare.
Cei care doresc sa se inscrie o pot face in perioada 17 – 19 MAI la Serviciul Clienti din cadrul cora Lujerului, dar si in ziua competitiei, in curtea Facultatii de Drept, incepand cu ora 7:30.
Implicarea sociala este importanta si de aceea am plasat urne speciale destinate strangerii de fonduri pentru Asociatia MAME. Fondurile stranse sunt direcționate in totalitate catre aceasta asociație, pentru a sprijini lupta impotriva cancerului la copii.