Albirea dintilor – solutia pentru un zambet sanatos si o estetica remarcabila

www.drserban.ro

Sanatatea dentara si aspectul acesteia a reprezentat intotdeauna un reper in crearea unei prime impresii asupra unei persoane. Atentia acordata igienei dentare, alaturi de coloratie, spun multe despre fiecare, denota un anumit grad de ingrijire. Atunci cand impactul nu este unul pozitiv, cu siguranta ca si viata sociala are de suferit. Iata cum a devenit culoarea alba a dintilor un adevarat reper al frumusetii.

Pentru ca sustine tot ce tine de o dantura sanatoasa si o ingrijire atenta a cavitatii bucale, clinica stomatologica DrSerban intampina publicul larg cu tratamente de albire si periaje profesionale, toate ridicandu-se la cele mai inalte standarde.

Intrebarea la care oricine doreste sa obtina un raspuns clar si concis este legata de cum se poate dobandi si pastra albul dintilor pentru un timp cat mai indelungat. Aflam de la medicii specialisti ai acestei clinici, despre care puteti afla mai multe pe pagina www.drserban.ro, ca periajul realizat frecvent nu este solutia pentru a avea acea dantura de invidiat, definita de un alb imaculat – nici pe de parte. Intr-adevar, aceasta procedura stomatologica reda stralucirea danturii, insa dupa cum tot ce e prea mult strica – ar putea afecta smaltul dintilor, provocand sensibilitate.

Albirea dintilor – cheia catre o dantura sanatoasa, imaculata

Piata intampina acum publicul larg cu o varietate de solutii pentru albire, prezentate sub forma care mai care mai atragatoare. Aflam de la expertii din spatele site-ului www.drserban.ro ca efectele negative pe care cele mai multe dintre acestea le au nu merita stralucirea de scurta durata. Hipersensibilitatea dentara este printre simptomul cel mai frecvent dat de acestea.

Recomandata ramane asadar numai varianta tratamentelor de albire profesionale atestate, realizate de catre experti, in cabinetele stomatologice. Chiar si dotarea cabinetului respectiv contribuie la realizarea unui tratament sigur si cu efect, dar mai ales in aceasta ecuatie conteaza tehnicile utilizate si solutiile aplicate.

Ce vizeaza un tratament profesional de albire a dintilor?

Petele, indiferent de intensitatea lor, se formeaza atat pe dintii vitali, cat si pe cei devitali. Indepartarea lor eficienta poate fi realizata numai cu ajutorul unui tratament adecvat. Acesta trebuie sa includa o pasta testata, cu aplicare pe suprafata smaltului.

Diferenta intre acesta si produsele din comert o face faptul ca nu afecteaza in nici un fel sanatatea dintilor – fiind testate si verificate clinic si calitativ.

Clinicile profesionale folosesc astfel de tratamente care redau dintilor stralucirea de altadata, oferindu-le totodata un alb impecabil si de durata. Asadar, si calitatea si aspectul sunt imbunatatite.

In cadrul clinicii DrSerban se realizeaza astfel de proceduri de albire, in cele mai bune conditii de igiena si de siguranta. Solutia utilizata este importata din America si prezinta o calitate superioara celor de pe piata romaneasca. Procesul de albire este excutat de catre medici cu experienta in domeniu, apti din toate punctele de vedere.

In general, efectele sunt vizibile intr-un timp destul de scurt, din primele 3 – 4 zile. Desigur, pentru pastrarea unei danturi aspectuoase este necesara realizarea unei igiene corespunzatoare in continuare. Cei interesati de albirea dintilor in cadrul acestei clinici renumite, gasesc date complete pe www.drserban.ro.