Albirea dentara cu ajutorul carbunelui activ

Clinica stomatologica

Toata lumea vrea sa aiba un zambet frumos, iar albirea dintilor, in special, este o modalitate destul de usoara de a imbunatati aspectul dintilor. Exista destul de multe produse de albire dentara pe piata, astfel incat oamenii pot alege in functie de criteriile personale sau de recomandarile specialistului.

Albirea cu ajutorul carbunelui medicinal se pretinde a fi o forma naturala de albire a dintilor. Practicantii homeopati si magazinele cu produse naturale de sanatate sustin faptul ca acest carbune activa este o substanta foarte absorbanta, care elimina toxinele din organism. Cand carbunele este aplicat pe dinti, acesta elimina petele de pe suprafata acestira. Cu toate acestea, deoarece se bazeaza numai pe contactul topic, carbunele nu poate functiona pe dintii care s-au decolorat din cauza problemelor interne cum ar fi varsta, fumatul sau consumul antibioticelor.

In prezent, carbunele nu a fost evaluat sau aprobat de nicio asociatie dentara certificata. Stomatologii sunt preocupati de faptul ca, in timp ce substanta este absorbanta, este si abraziva si utilizatorii pot zgaria si agresa suprafata dintilor utilizand aceasta metoda de albire. O substanta abraziva aplicata pe smaltul dintilor poate lasa dintele predispus la deteriorare si eroziune, ceea ce poate duce la sensibilitate pe termen lung.

Dintii sunt singura parte a ectodermei umane (care include parul, pielea si unghiile) care nu se pot repara dupa ce sunt deteriorati. Orice deteriorare a smaltului dintilor este permanenta si poate fi reparata numai cu tratament dentar, cum ar fi plombele, fatetele sau coroanele dentare. Prin urmaree, este recomandat ca oricine este interesat de tratamente de albire dentara, sa aleaga variantele testate si aprobate la nivel mondial.

Clinica stomatologica din sector 1 – velvetdental.ro

Pentru a afla mai multe despre tratamentele eficiente de albire a dintilor, apelati la prietenoasa echipa medicala de la VelvetDental, clinica stomatologica din sector 1, dar inainte de asta accesati http://velvetdental.ro/ pentru a citi despre servicii, preturi si procedurile disponibile!