fbpx

AKASHA ASAI: rochii demi couture cu aer regal

Femeia AKASHA ASAI este o femeie independenta care alege piese clasice elegante, dar, in acelasi timp, in linie cu trendurile internationale din moda. Colectia capsula este compusa din rochii lungi, ample, din materiale preponderent monocrome, insotite de cape voluminoase, dar si din rochii scurte de tip A-line, rochii din matase pictata manual cu aer boem si un costum cu pantalon inspira forta si senzualitate in acelasi timp. Printre detaliile care fac diferenta se numara crapaturi adânci si decupaje, dar si franjuri si broderii realizate manual.
Pentru prima colectie capsula ne-am inspirat din filmele Epocii de aur a cinematografiei internationale, ca un omagiu pentru creatiile clasice, minutios finisate. In acea perioada, femeile s-au facut remarcate prin eleganta tinutelor, iar AKASHA ASAI propune o calatorie in timp, intr-o perioada in care rochiile de seara erau definitia regalitatii. Prin rochiile noastre
ne dorim sa le oferim femeilor infatisarea unor regine contemporane – poveste Adela David, designer AKASHA ASAI
Filosofia demi-couture imbina arta si tehnicile vestimentatiei de lux (haute-couture) cu practicabilitatea pieselor pret-a-porter (de-a gata). Articolele demi-couture sunt realizate din materiale pretioase, fine, care sunt innobilate cu detalii de lux realizate manual. Aceste piese sunt accesibile si pot fi realizate in functie de conformatia fizica a clientului.