Ajutor financiar fara efort: creditul pana la salariu

Perioada nesigura din ultima perioada face ca multi dintre noi sa avem nevoie de o anumita suma de bani pana in ziua de salariu sau aparitia unei cheltuieli neprevazute ne lasa ca unica si singura varianta contractarea unui credit pana la salariu .

In momente dificile, mai ales stiind ca timpul este limitat si nu ne putem permite sa pierdem timp pretios pentru noi stand la cozi si la ghisee in banci, cea mai eficienta si simpla metoda este sa aplicam pentru creditul pe care il dorim online.

Imprumuturile online sunt cea mai usoara forma de creditare, sunt acordate de Institutii Financiare Nebancare( IFN) si sunt autorizate de Banca Nationala a Romaniei, dar nefiind banci, nu trebuie sa aiba reguli atat de stricte ca si acestea pentru a putea acorda un credit.

In cel mai scurt timp de la aplicarea online, cererea de imprumut este procesata si banii vor fi virati in contul bancar pe care il detii si il declari in momentul aplicarii. In cazul acestor credite nu exista intermediari sau brokeri de credite, ci ai de-a face cu creditori directi cu care poti lua legatura oricand telefonic sau prin intermediul e-mailului.

Printre conditiile necesare contractarii unui credit online este necesar sa stim ca:

  • Varsta minima pentru a putea primi un imprumut online este de 18 sau 21 ani, in functie de firma ce acorda imprumutul
  • Trebuie sa ai un venit stabil din salariu sau pensie intre 300 si 700 lei, in functie de suma solicitata
  • Ca si documente necesare trebuie sa ai actul de identitate, documentul ce atesta venitul lunar si un extras de cont al cardului de salariu din ultima luna. Se mai cer de asemenea un numar de telefon si o adresa de e-mail valabile.

Este important de stiut ca un astfel de credit online poate fi rambursat anticipat, fie la casieria bancilor, fie online cu cardul. Daca este rambursat anticipat, nu este necesara si plata vreunei taxe sau comision, in schimb, neachitarea lui la scadenta stabilita duce la aplicarea  unei penalizari de 1.20-1.25%  pentru fiecare zi de intarziere.

In cazul in care ajungi la concluzia ca nu vei putea achita creditul la timp, pentru a nu ajunge pe mana firmelor de recuperari sau sa ajungi sa fi executat silit, trebuie sa faci o cerere de refinantare, insa cu cel putin 3-5 zile inaintea termenului scadent si cu conditia platii la zi a dobanzilor.