fbpx

Ajuta-ti medicul sa puna un diagnostic mai bun!

Medicul dentist are la dispozitie auzul si vederea pentru a examina suprafata dintilor si radiografia dentara pentru a depista problemele din interior. Daca una dintre aceste metode lipseste sau da gres atunci diagnosticul nu mai este 100% corect. Pentru ca un tratament corect este rezultatul unui diagnostic corect, fiecare pacient trebuie sa treaca pe la radiologie dentara Bucuresti pentru un examen radiologic al structurii osoase si radacinilor dentare.

Radiologia dentara nu este un examen invaziv sau daunator. Noile tehnologii ajuta medicii si pacientii sa beneficieze de cele mai bune servicii, sigure, eficiente, cu 0% radiatii. Clinicile de radiologie dentara Bucuresti sunt printre cele mai moderne si mai sigure din tara, deservind un numar foarte mare de pacienti.

Pentru ca fiecare pacien are particularitatile lui in ce priveste dintii, radacinile dentare, reactiile la tratamente de canal medicul are nevoie de investigatii precise pentru a realiza tratamente corecte. Radografiile dentare sunt de mai multe tipuri si corespund unor anumite afectiuni. Pentru o radiografie corecta avem nevoie de o prescriptie medicala din partea medicului dentist. Cu aceasta trimitere mergem la un centru de radiologie dentara Bucuresti pentru un examen radiologic complet si amanuntit. In functie de radiografie medicul va stabili metoda cea mai simpla si mai eficienta de tratament.