fbpx

Ai probleme cu mașina de tuns? De ce merită să apelezi la service-ul Barber-Store

Barber Store România și-a creat o reputație în România ca și cel mai de încredere furnizor de produse profesionale de frizerie. Orice frizer profesionist a folosit sau cel puțin a auzit de produsele furnizate de Barber-Store.

Folosirea îndelungată a mașinilor de tuns fără respectarea unui program regulat de mentenanță sau utilizarea de produse de îngrijire a mașinii neconcordante, poate duce la stricarea acesteia. Genul acesta de situații se întâmplă în mod frecvent frecvent, însă dacă ați investit într-un aparat profesional de calitate înaltă veți dori să valorificați investiția.

Din acest motiv, vom discuta despre ce ar trebui să știi despre service-ul Barber-Store. Puteți opta pentru service chiar dacă produsul nu a fost achiziționat din magazinul virtual barber-store.ro. Există mai multe situații ce se pot aplica unui aparat de tuns ce trebuie trimis în service.

În cazul certificatelor de garanție ce au fost emise de producător, produsul va fi reparat în rețele de service menționate de acesta. Dacă vă aflați în situația aceasta, trebuie doar să prezentați produsul defect la cel mai apropiat centru service menționat în certificatul de garanție.

Fiecare producător are condiții de acordare a garanției diferite de la o țară la alta. Vă recomandăm să citiți cu atenție certificatul pentru a verifica dacă vă încadrați pentru beneficierea garanției.

Dacă ați constatat că vă încadrați în termenii garanției, puteți preda aparatul de tuns centrului service. În maxim 15 zile calendaristice de la predare ar trebui să fie efectuată reparația și să puteți ridica produsul din service sau să solicitați expedierea prin curier.

Odată cu predarea produsului defect către centrul service autorizat, va trebui să aduceți și certificatul de garanție în original, o copie a facturii fiscale sau a bonului fiscal, procesul verbal completat și ambalajul original al produsului. În cazul în care nu puteți îndeplini aceste condiții, aparatul de tuns poate fi reparat contra cost.

Există câteva circumstanțe în care nu puteți beneficia de garanție chiar dacă respectați condițiile enumerate mai jos:

Mașina de tuns a fost reparată sau modificată de personal neautorizat;

A avut loc ruperea sigiliului pentru garanție;

Produsul prezintă defecte fizice precum lovituri, crăpături sau ciobiri;

Aparatul s-a defectat ca urmare a utilizării incorecte: tensiuni de alimentare prea mari sau prea mici, utilizarea în variații de temperatură și presiune, pătrunderea de substanțe străine în aparat, manipulare incorectă.

Pentru cei interesați de serviciul service Barber Store menționăm că garanția la produsele reparate în service este de 30 de zile și acoperă manopera de montare și instalare.

Calitatea ustensilelor este esențială într-un salon de frizerie, mulțumirea clienților depinde de acest lucru. Barber-Store.ro vine în ajutorul frizerilor experimentați sau începători care își doresc să ofere clienților ce e mai bun.

Aprovizionați-vă cu ustensilele de care aveți nevoie fără a lăsa o gaură în buget. Acum Barber Store oferă clienților oportunitatea de a deveni parteneri. Statutul de partener vine cu avantaje precum prețuri mult mai accesibile și reduceri pentru achiziții în cantități mari.

Dacă ustensilele voastre profesionale au nevoie de o vizită la service sau pur și simplu trebuie să vă aprovizionați, accesați barber-store.ro iar problema e ca si rezolvată.